Με επιτυχία και πλήθος ποδηλατών ολοκληρώθηκε ο "8ος Ποδηλατικός Γύρος Ζωφριάς"

 



Μπορεί οι μετεωρολογικές προβλέψεις να έδιναν βροχές και το πρωινό της Κυριακής 10  Οκτωβρίου να ξημέρωσε συννεφιασμένο αυτό όμως δε πτόησε τους ποδηλάτες στο κάλεσμα του Συλλόγου Ζωφριάς.  Πλήθος κόσμου με τα ποδήλατά τους βρέθηκαν από νωρίς το πρωί στην είσοδο του Συλλόγου για να συμμετάσχουν στον "8ο Ποδηλατικό Γύρο Ζωφριάς".

Ο 8ος Ποδηλατικός Γύρος ξεκίνησε κανονικά και τις πρώτες σταγόνες της βροχής να πετυχαίνει τους ποδηλάτες στα μισά του δρόμου, χωρίς όμως αυτό να στάθηκε ικανό να τους σταματήσει! 

Στην αφετηρία που ήταν και ο τερματισμός  τους περίμεναν πιστοί στο ραντεβού και στο καθήκον η Πρόεδρος του Συλλόγου της Ζωφριάς Ευαγγελία Κωβαίου, και τα δραστήρια μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και του Σκακιστικού Ομίλου “Τριαντάφυλλος Σιαπέρας” για τις απονομές και τις κληρώσεις με τα αξιόλογα δώρα.  'Οπως εύστοχα παρατήρησε η Ευαγγελία Κωβαίου, μπορεί αυτή να ήταν η πρώτη φορά στα χρονικά του θεσμού που ο καιρός τα χάλασε, αλλά αυτή ήταν και η χρονιά που ανέδειξε,  τη δυναμική του.Γιατί, η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου απέδειξε , πως ο “Ποδηλατικός Γύρος της Ζωφριάς” έχει γερές ρίζες στις καρδιές του κόσμου της Συνοικίας, που τελικά τον υποστηρίζει θερμά , με ήλιο και βροχή.

Η φιλόξενη Πρόεδρος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που βοήθησαν και συμμετείχαν στη διοργάνωση και φυσικά όλους τους χορηγούς τους οποίους και κατονόμασε ξεχωριστά. Είναι εκείνοι άλλωστε που με τα εκπληκτικά δώρα τους,  χαρίζουν στους ποδηλάτες κάθε ηλικίας χαρά αλλά και ξεχωριστές πολιτιστικές και εκπαιδευτικές ευκαιρίες.

Ευχαρίστησε επίσης για την καθοριστική συμβολή τους στα μέτρα ασφαλείας που επιβάλλονται για τη διεξαγωγή του Ποδηλατικού Γύρου, την Ελληνική Αστυνομία, το Ασθενοφόρο και τη Δημοτική Αστυνομία που για μια ακόμη φορά περιφρούρησαν και συνόδεψαν την αθλητική διοργάνωση. Η μόνη διαφορά φέτος ήταν πως οι απονομές και η κλήρωση των δώρων δεν έγιναν στο αμφιθέατρο του “Βορεινού” αλλά έξω από τα Γραφεία του Συλλόγου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια