7 κιλά ηρωίνη ξετρύπωσε η ΕΛ.ΑΣ

 



  Στη σύλληψη ενός ανδρόγυνου ημεδαπών που διέμεναν σε μονοκατοικία στο Ζεφύρι, προχώρησαν το απόγευμα της Πέμπτης 9 Σεπτεμβρίου αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ζεφυρίου, όταν κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης που έγινε στην οικία τους, με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ και παρουσία δικαστικού εκπροσώπου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δεκαοχτώ (18) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους 7115 γραμμαρίων!
 Έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών αναφορικά με τη δράση του ζευγαριού και την τριήμερη παρακολούθηση, οι αστυνομικοί εντόπισαν τη μεγάλη ποσότητα ηρωίνης που έκρυβε το ανδρόγυνο, ο 42χρονος Σ.Β. και η 23χρονη Κ.Ν., σε αυτοσχέδια κρύπτη που είχαν δημιουργήσει στο ταβάνι του σπιτιού τους. Κατασχέθηκαν ακόμη μία ακαταχώρητη  κυνηγετική καραμπίνα μάρκας FRANCHI, τραπεζικά βιβλιάρια και λοιπά έγγραφα. Επίσης έρευνα πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί  και στο λυόμενο-κοντέινερ που βρισκόταν στο ίδιο οικόπεδο, χωρίς να βρεθούν αξιόλογα ευρήματα.

Οι ένοικοι του σπιτιού συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για παράβαση του Ν. 4139/2013 “Περί εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλες διατάξεις – Εμπορία Ναρκωτικών Ουσιών” και το πρωί της Παρασκευής 10 Σεπτεμβρίου οδηγήθηκαν ενώπιον του Κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Πηγή: gavata.news

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια