Τον απολογισμό έργων και δράσεων του "ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ" παρέλαβε ο Χρήστος Παππούς:

 


  Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς καλωσόρισε τους εργαζόμενους του προγράμματος «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» με ένα πρώτο θερμό «ευχαριστώ» για τον επαγγελματικό ζήλο και την υπευθυνότητα που επέδειξαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας, παραμένοντας δίπλα σε όσους το είχαν ανάγκη, λαμβάνοντας μέτρα εξειδικευμένα για την γενικότερη προστασία και φροντίδα τους. Άκουσε με προσοχή και προσήλωση τα όσα του μετέφερε η Διευθύντρια κα. Ιωάννα Λιόση για τα όσα διαδραματίζονται καθημερινώς κατά την λειτουργία της Διεύθυνσης με στόχο την ικανοποίηση των αιτημάτων των δημοτών κι ιδιαιτέρως εκείνων της ευαίσθητης Τρίτης Ηλικίας. 
  Η κα Λιόση παρέδωσε στον Δήμαρχο τον ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ κατά την περσινή δύσκολη περίοδο, μιας και θεωρήθηκε (όπως και η φετινή) ιδιαιτέρως απαιτητική λόγω της πανδημίας, που συνεχίζει να ταλαιπωρεί τη χώρα και πολύ περισσότερο τις Κοινωνικές και Υγειονομικές της δομές.


  Το μήνυμα της Διεύθυνσης του ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ είναι "Είμαστε μαζί σου όταν μας χρειάζεσαι"! κι αξίζει να σημειωθεί ότι με βάση και τα στοιχεία του απολογισμού αυτό αποδεικνύεται περίτρανα όσον αφορά στις υπηρεσίες που προσφέρονται σε όσους το έχουν ανάγκη. Ο Δήμαρχος εξεπλάγη ευχάριστα από τη δουλειά αυτή, ειδικά όταν η κα. Λιόση του ανέφερε ότι το «Το Βοήθεια Στο Σπίτι» πραγματοποίησε για το προηγούμενο έτος και για παροχή κάθε είδους υπηρεσίας, 10.236 επισκέψεις σε σπίτια δημοτών.
  Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς εκθείασε την σημαντικότητα του έργου του «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» και δεσμεύτηκε για κάθε δυνατή στήριξη αυτής της ευαίσθητης δομής που στέκεται στην ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ για τη βοήθεια και στήριξη των ευάλωτων δημοτών μας. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια