Εκκενώνονται περιοχές στο Μενίδι εξαιτίας της φωτιάς στη Βαρυμπόμπη

 


Μαίνεται η φωτιά στην Βαρυμπόμπη και πλέον απειλεί κατοικημένες περιοχές, με τον δήμαρχο Αχαρνών να λέει πως οι φλόγες έφτασαν την πλατεία!

Μιλώντας στον «αέρα» του ΣΚΑΪ, ο δήμαρχος μετέφερε μια δραματική εικόνα από το σημείο, λέγοντας πως η φωτιά έχει φτάσει στην πλατεία της Βαρυμπόμπης, με τις φλόγες να απειλούν σπίτια και τους κατοίκους να απομακρύνονται από τα σπίτια τους.

Εν τω μεταξύ, εντολή για εκκένωση του οικισμού Αδάμες, που βρίσκεται πολύ κοντά στην Εθνική Οδό, εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, καθώς εκεί είναι μια από τις μεγάλες εστίες της πυρκαγιάς που μαίνεται στη Βαρυμπόμπη μετά την έκρηξη σε υποσταθμό υψηλής στάθμης της ΔΕΗ.

360p geselecteerd als afspeelkwaliteit
  • Santorini Island

Νέο μήνυμα του 112

Εκκενώθηκε και κατασκήνωση

Νωρίτερα, εκκενώθηκε προληπτικά και η κατασκήνωση «Χαρούμενο Χωριό», που βρίσκεται κάτω από την πλατεία της Βαρυμπόμπης. Περίπου 80 παιδιά που φιλοξενούνταν στην κατασκήνωση, μεταφέρθηκαν με πούλμαν στο σταθμό Ειρήνη του ΗΣΑΠ κι έχουν αρχίσει ήδη να τα παραλαμβάνουν οι γονείς τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, η πυρκαγιά έχει τρεις μεγάλες εστίες. Η μια είναι στην Άνω Βαρυμπόμπη, η άλλη είναι πολύ κοντά σε ιππικούς ομίλους της περιοχής, ενώ η τρίτη, η οποία εμπνέει και τη μεγαλύτερη ανησυχία είναι πολύ κοντά στον οικισμό Αδάμες, κοντά στην Εθνική Οδό. Η κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή, περνάει μέσα προς τη Βαρυμπόμπη η φωτιά και βρίσκεται πολύ κοντά σε σπίτια η φωτιά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια