Άνοιξε το paidikoi.eetaa.gr για υποβολή αίτησης



 ΕΕΤΑΑ – ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ: Αρχίζει σήμερα Δευτέρα 19 Ιουλίου και ολοκληρώνεται την Τρίτη 3 Αυγούστου η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», που αφορά Παιδικούς Σταθμούς για το σχολικό έτος 2021-2022.

ΕΕΤΑΑ – ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ: Άνοιξε η ειδική πλατφόρμα paidikoi.eetaa.gr για την υποβολή αίτησης. Η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ ΑΕ (www.eetaa.gr – paidikoi.eetaa.gr) με τη χρήση των κωδικών Taxisnet.

Η εφαρμογή της ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων είναι προσβάσιμη και από κινητό τηλέφωνο ή τάμπλετ.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εργαζόμενες/οι (μισθωτές/οι ή αυτοαπασχολούμενες/οι) και οι άνεργες/οι.

Κριτήρια επιλογής είναι η οικογενειακή, οικονομική κατάσταση (οικογενειακό εισόδημα φορολογικού έτους 2020) και η κατάσταση απασχόλησης. Εξαιρούνται των ανωτέρω περιορισμών (ύψος οικογενειακού εισοδήματος και οικογενειακής κατάστασης) τα προς φιλοξενία παιδιά/άτομα με αναπηρία, σε αντίστοιχες δομές. Οι ενδιαφερόμενοι εφόσον επιλεγούν με σειρά μοριοδότησης, λαμβάνουν «Αξία Τοποθέτησης» (voucher) προκειμένου να επιλέξουν το Φορέα/Δομή που επιθυμούν να φιλοξενηθεί το τέκνο τους.

Οι ενδιαφερόμενες υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις συμμετοχής στην ειδική εφαρμογή της ιστοσελίδας της ΕΕΤΑΑ ΑΕ, (www.eetaa.gr – paidikoi.eetaa.gr), μέχρι και την 3η Αυγούστου 2021 και ώρα 23:59.

Ο συνολικός προϋπολογισμός αποτελεί εξ ολοκλήρου δημόσια δαπάνη και ανέρχεται σε 279 εκατ. ευρώ.

Δείτε εδώ όσα πρέπει να γνωρίζετε για το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια