Χρήστος Παππούς: Το όραμα δεν έχει ταβάνι


  Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, σε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στο OnCamera.gr και τη Φωτεινή Νάσσου, αναλύει διεξοδικά το όραμά του για το Δήμο Φυλής, με αφοπλιστική ειλικρίνεια παραδέχεται λάθη και παραλείψεις, δηλώνει με πάθος πως αγαπάει τον τόπο και τους ανθρώπους και δεσμεύεται κάθε μέρα που περνά να συνεχίζει να κάνει το καλύτερο για το Δήμο.

Θέλει οι συνδημότες του να τον κρίνουν αυστηρά για να γίνεται καλύτερος, είναι σίγουρος πως τα έργα υποδομών που σχεδίασε και υλοποιεί θα κάνουν το Δήμο πρότυπο και αισθάνεται υπερήφανος κάθε φορά που οι θετικές επιδόσεις του Δήμου στα Ελληνικά και διεθνή φόρα φέρνουν την περιοχή στην πρωτοπορία. Ενεργειακή και  υδρολογική αυτοτέλεια σε συνδυασμό με ένα ισχυρό brand name που χτίζεται μέρα με την ημέρα θα τονώσουν την περιοχή και θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων. 

Η αντιπλημμυρική θωράκιση του Δήμου γίνεται πράξη και τα πρώτα αποτελέσματά της θα φανούν το φθινόπωρο, όπως εκτιμά. Δίνει άμεσα δωρεάν ρεύμα σε 5000 οικονομικά αδύναμες οικογένειες και ξεκαθαρίζει πως «το όραμα δεν έχει ταβάνι». Θέλει να αφήσει το πολιτικό του αποτύπωμα στην πόλη που γεννήθηκε και παράλληλα να κάνει γνωστό εντός και εκτός Ελλάδος πως ο Δήμος Φυλής είναι ο Δήμος της Δημοκρατίας.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη πατώντας Ε Δ Ω  


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια