Άρωμα Φυλής στο Master Chef

 


 To γνωστό τηλεοπτικό  reality Master Chef επέλεξε τη Φυλή για τα εξωτερικά γυρίσματα του επεισοδίου της Δευτέρας 17 Μαΐου. Οι κάμερες στήθηκαν, ενώ παίχτες και κριτές πήραν θέσεις στο θεατράκι στην Πηγή της Χασιάς για την προετοιμασία της δοκιμασίας.
  Όπως αναφέρεται από το Γραφείο  Τύπου ο  Δήμος Φυλής αξιοποιεί κάθε ευκαιρία για την προβολή του φυσικού του περιβάλλοντος και του πολιτιστικού του αποθέματος. Στρατηγικός στόχος του Δήμου είναι να προωθήσει την επισκεψιμότητα στην περιοχή, ώστε να στηρίξει τις ντόπιες επιχειρήσεις εστίασης και ψυχαγωγίας Στο πλαίσιο αυτό δέχτηκε με χαρά την πρόταση της παραγωγής του πασίγνωστου reality MASTER CHEF. 
 “Υποδεχόμαστε με χαρά τον τηλεοπτικό σταθμό STAR και τους συντελεστές της πασίγνωστης εκπομπής MASTER CHEF. Τους ευχαριστούμε που προβάλουν τον τόπο μας και είμαστε στη διάθεσή τους, για ό,τι χρειαστούν. Θα συνεχίσουμε με τη ίδια συνέπεια και μεθοδικότητα την προσπάθεια να αλλάξουμε τη φυσιογνωμία του Δήμου μας, δρομολογώντας νέους τρόπους οικονομικής ανάπτυξης”, δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια