Δύο θεατρικές καλοκαιρινές παραστάσεις στο Δήμο Φυλής



   Η Περιφέρεια Αττικής, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις εξελίξεις που διαμορφώθηκαν το τελευταίο έτος στη χώρα μας εξαιτίας των διαστάσεων πανδημίας που εξέλαβε ο νέος κορωνοϊός, καθώς και την ανάγκη ενίσχυσης της πολιτιστικής ζωής και της πολιτιστικής ταυτότητας όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων της, θα πραγματοποιήσει ή θα συνδιοργανώσει εκδηλώσεις πολιτιστικού χαρακτήρα για το καλοκαίρι 2021, τις οποίες οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν με ασφάλεια και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
  Για την Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής, το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί σε χώρους, όπου μπορεί να εξασφαλιστεί η τήρηση όλων των απαιτούμενων μέτρων που θα οριστούν από την Πολιτεία για τον περιορισμό εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού.
  Για το Δήμο Φυλής προγραματίζονται δύο θεατρικές παραστάσεις και συγκεκριμένα:

  •  «Η Σοφολογιότατη», του Μολιέρου, σε σκηνοθεσία Κατερίνας Μαντέλη. Μία από τις πιο γνωστές κωμωδίες του Μολιέρου που θίγει κοινωνικά ζητήματα μέσα από το ψυχογράφημα των χαρακτήρων. Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί Γωγώ Ατζολετάκη, Δέσποινα Τσολάκη, Πέτρος Αποστολόπουλος, Δημήτρης Δρακόπουλος, Κωνσταντίνος Νιάρχος, Ελένη – Μαρία Καρακόλη, Σάββας Σουρμελίδης και η Έλλη Δαδήρα. 
  • «Αφοί Μπαμπούλας», του Αλφρέντο Σανθόλ σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη. Μία φαντασμαγορική κωμωδία βασισμένη στη διένεξη δύο αδελφών που κληρονόμησαν το ίδιο σπίτι. Οι συγκρούσεις και η επινοητικότητά τους θα οδηγήσει σε ….μπελάδες. Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί Ιωάννα Ασημακοπούλου, Ελένη Βαϊτσου, Αντώνης Κρόμπας, Δημήτρης Μακαλιάς, Ζήσης Ρούμπος, Αντιγόνη Ψυχράμη. 
 Σε περίπτωση μετάθεσης των ημερομηνιών που αρχικά θα οριστούν, λόγω των καταστάσεων που επικρατούν στη χώρα από την εξέλιξη της πανδημίας, οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε νέο μεταγενέστερο χρόνο.  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια