Ανάστατοι γονείς και μαθητές για το περιστατικό στο 2ο Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων (βίντεο)



Ανάστατοι είναι γονείς και μαθητές στα Άνω Λιόσια. Ένας 75χρονος αυτοϊκανοποιούνταν σε κοινή θέα μέσα στο αυτοκίνητό του, έξω από το 2ο Γυμνάσιο της περιοχής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 75χρονος είχε σταθμεύσει το όχημά του έξω από το σχολείο και κοιτούσε τα παιδιά που έπαιζαν στο προαύλιο. Γείτονες τον εντόπισαν, κάποια στιγμή, να αυνανίζεται μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ μαθητές τον παρακολουθούσαν έντρομοι, καθώς δε γνώριζαν ποιο θα ήταν το επόμενο βήμα του.
Για καλή τύχη όλων, λίγα μέτρα πιο μακριά από το Γυμνάσιο, διερχόταν εκείνη την ώρα όχημα με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, οι οποίοι μετέβησαν στο σημείο, συνέλαβαν τον 75χρονο και τον οδήγησαν στο Τμήμα.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για μόνιμο κάτοικο των Άνω Λιοσίων, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει συλληφθεί και στο παρελθόν για παρόμοιο αδίκημα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Κάτοικος της περιοχής μίλησε στο DEBATER για το σοκαριστικό περιστατικό:


‘Ηταν σταματημένος πίσω από το πούλμαν απ’  ότι μου έχουν πει, μέσα στο αυτοκίνητο.  Εκεί τον βρήκε και η αστυνομία που τον συνέλαβε.   Το κακό είναι ότι έχει γίνει καθημερινότητα το άκουσμα αυτής της είδησης. Έχει βγει πολύ αρρώστια…”, καταλήγει.

Ο πατέρας ενός κοριτσιού που φοιτά στο συγκεκριμένο σχολείο δηλώνει συγκλονισμένος στο DEBATER:




“Η κόρη μου δεν αντιλήφθηκε κάτι ούτε τα υπόλοιπα παιδιά. Αυτό το πράγμα είναι φοβερό, τι να πεις; Πέφτεις από τα σύννεφα! Μέρα μεσημέρι και 75 χρονών άνθρωπος…”, αναφέρει.

Ένας άλλος πολίτης που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του, δήλωσε στο DEBATER ότι έβλεπε καθημερινά τον συγκεκριμένο 75χρονο μέσα σε ένα τζιπ. Όταν τον ρώτησε τι κάνει εδώ του απάντησε ότι: “λόγω του lockdown κάθομαι και καπνίζω εδώ μέσα στο αυτοκίνητο μου γιατί η γυναίκα μου δεν με αφήνει”.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο συγκεκριμένος είχε κινήσει τις υποψίες των κατοίκων και τον είχαν παρακολουθήσει μέσο ενός που είχε γνωστό στην αστυνομία. Είχαν ψάξει μάλιστα τον αριθμό της πινακίδας του και είδαν ότι είχε άδεια οπλοφορίας. 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΑΖΟΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια