15η Εθελοντική Αιμοδοσία προς ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος «Για το Παιδί»

 


Η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Ζεφυρίου πραγματοποιεί την 15η Εθελοντική Αιμοδοσία προς ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος «Για το Παιδί», την Κυριακή 30 Μαϊου 2021 από τις 09:30π.μ. έως τις 13:00 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Ζεφυρίου (Μπουμπουλίνας & 17ης Νοεμβρίου).
Για πρώτη φορά, φέτος, ενώνουμε τις φλέβες μας με την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης και
«Μαζί Παλεύουμε ‘Για το Παιδί’»
για να αναδείξουμε όσους περισσότερους «πρωταθλητές της ζωής» καταφέρουμε!
Η προσφορά αίματος αποτελεί την πιο υψηλή έκφραση αγάπης για κάθε συνάνθρωπο που δίνει τον αγώνα του για το ύψιστο αγαθό, την ΥΓΕΙΑ!
Το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Ζεφυρίου, θέλουμε να εκφράσουμε την βαθιά ευγνωμοσύνη μας στη νεοσύστατη διοίκηση της ΕΛ.Ο.Π. για την πρόθυμη και ομόφωνη αποδοχή της πρόσκλησής μας, ως μία έμπρακτη εκδήλωση του κοινωνικού προσώπου του αθλητισμού!
Για τη διεξαγωγή της αιμοδοσίας γίνεται σαφές ότι θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Ως εκ τούτου, για την αποφυγή συγχρωτισμού, οι πολίτες που επιθυμείτε να συμμετέχετε στη δράση με προσφορά αίματος θα μπορείτε να επικοινωνείτε με την αντιπρόεδρο της Ένωσης Γονέων Ζεφυρίου κ. Αθηνά Μιχαλοπούλου στο 6947192555 ή με τον ταμία μας κ. Γιώργο Ρουκουνιώτη στο 6974604775. —

Με το μότο “Μαζί παλεύουμε ‘Για το Παιδί’, η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Ζεφυρίου ανακοινώνει την 15η Εθελοντική Αιμοδοσία “Για το Παιδί”, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Μαϊου στο Πνευματικό Κέντρο Ζεφυρίου (Μπουμπουλίνας & 17ης Νοεμβρίου) από τις 09:30 – 13:00.

Στην ετήσια τακτική αιμοδοσία που διοργανώνεται από την Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Ζεφυρίου για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος “Για το Παιδί” και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών “Π. & Α. Κυριακού”, θα συμμετέχει για πρώτη φορά και η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης. 

Ενόσω, λοιπόν, οι διακεκριμένοι αθλητές μας της Πάλης προετοιμάζονται αυτή την περίοδο εντατικά, ενόψει των σημαντικών διεθνών αγωνιστικών υποχρεώσεών τους, η διοίκηση της ΕΛ.Ο.Π. ανταποκρίθηκε με αυξημένο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης στο κάλεσμα και στον σκοπό της δράσης, σε μια έμπρακτη εκδήλωση του κοινωνικού προσώπου του αθλητισμού, οι ευεργετικές επιδράσεις του οποίου επεκτείνονται τόσο στην καλλιέργεια του ομαδικού πνεύματος, όσο και της αλληλεγγύης.

Στόχος της συνεργασίας του γονεϊκού φορέα του Ζεφυρίου με την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης, στην αιμοδοσία που οργανώνει με επιτυχία τα τελευταία 10 περίπου χρόνια, προσφέροντας ελπίδα και συμπαράσταση στον αγώνα ζωής εκατοντάδων συνανθρώπων μας, είναι η μίμηση όσο το δυνατόν μεγαλύτερων ομάδων του πληθυσμού σε ζητήματα που σχετίζονται με την υγεία. 

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Ζεφυρίου:

“Η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Ζεφυρίου πραγματοποιεί την 15η Εθελοντική Αιμοδοσία προς ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος «Για το Παιδί», την Κυριακή 30 Μαϊου 2021 από τις 09:30π.μ. έως τις 13:00 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Ζεφυρίου (Μπουμπουλίνας & 17ης Νοεμβρίου).

Για πρώτη φορά, φέτος, ενώνουμε τις φλέβες μας με την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης και

«Μαζί Παλεύουμε ‘Για το Παιδί’»

για να αναδείξουμε όσους περισσότερους «πρωταθλητές της ζωής» καταφέρουμε!

Η προσφορά αίματος αποτελεί την πιο υψηλή έκφραση αγάπης για κάθε συνάνθρωπο που δίνει τον αγώνα του για το ύψιστο αγαθό, την ΥΓΕΙΑ!

Το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Ζεφυρίου, θέλουμε να εκφράσουμε την βαθιά ευγνωμοσύνη μας στη νεοσύστατη διοίκηση της ΕΛ.Ο.Π. για την πρόθυμη και ομόφωνη αποδοχή της πρόσκλησής μας, σε μια έμπρακτη εκδήλωση του κοινωνικού προσώπου του αθλητισμού!

Για τη διεξαγωγή της αιμοδοσίας γίνεται σαφές ότι θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Ως εκ τούτου, για την αποφυγή συγχρωτισμού, οι πολίτες που επιθυμείτε να συμμετέχετε στη δράση με προσφορά αίματος θα μπορείτε να επικοινωνείτε με την αντιπρόεδρο της Ένωσης Γονέων Ζεφυρίου κ. Αθηνά Μιχαλοπούλου στο 6947192555 ή με τον ταμία μας κ. Γιώργο Ρουκουνιώτη στο 6974604775.”

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια