Με πρόσωπο έκπληξη στελεχώνει το πολιτικό γραφείο του ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

  

  Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ετοιμάζει το πολιτικό του γραφείο μιας και θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στο Δυτικό Τομέα. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο  επί πολλά έτη στο Δήμο της Αθήνας πρώην Αντιδήμαρχος Ανδρέας Βαρελάς αναλαμβάνει επιτελική θέση στο πολιτικό γραφείο του Υπουργού . 
   Ο έμπειρος και επιτυχημένος αυτοδιοικητικός Ανδρέας Βαρελάς είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην πλειοψηφία των Δημάρχων της  Δυτικής Αθήνας και όχι μόνο. Ας μην ξεχνάμε πως το 2017 παραιτήθηκε από το ΔΣ του ΕΔΣΝΑ με επιστολή που έστειλε στην πρόεδρο του συνδέσμου Ρένα Δούρου ενώ σε συνέντευξη που έδωσε δεν μάσησε τα λόγια του για την απαξίωση του οργάνου αλλά και να κατονομάσει το ποιοι έκαναν κουμάντο σε αυτό. 
   Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με την πολύχρονη εμπειρία του από τις θέσεις ευθύνης που του έχουν ανατεθεί έχει αποδείξει ότι μπορεί να καταφέρει μέχρι και "θαύματα" . Άλλωστε παρόλο που  φαίνεται ότι είναι πρώτος  στην προτίμηση των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας στο Δυτικού Τομέα Αθηνών  ο ίδιος δεν επαναπαύεται σε αυτό και προχωρά σταθερά και μεθοδικά όπως κάνει όλα τα χρόνια της πολιτικής του διαδρομής.  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια