Χρήστος Παππούς: Στις προτεραιότητες του Δήμου Φυλής η βελτίωση της ποιότητα ζωής των συμπολιτών και ιδιαίτερα της νεολαίας

 


  Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την κατασκευή δύο υπερσύγχρονων γηπέδων ποδοσφαίρου 5Χ5 και το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης 28 Απριλίου 2021 ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς υπέγραψε τις σχετικές συμβάσεις.
  Το πρώτο γήπεδο που θα κατασκευαστεί στη Δροσούπολη θα εφάπτεται με το 10 Δημοτικό  και θα είναι προς άμεση χρήση από τους μαθητές του σχολείου. Σε συνδυασμό με τη νέα παιδική χαρά που θα κατασκευαστεί σε όμορο οικόπεδο δημιουργεί μια όαση αθλητισμού για τα παιδιά. Το δεύτερο γήπεδο ποδοσφαίρου θα κατασκευαστεί  στη Δημοτική Ενότητα Φυλής.
  Οι συμβάσεις πιο συγκεκριμένα,   αφορούν στην κατασκευή των νέων γηπέδων, της περίφραξής τους,  της βάσης των αγωνιστικών χώρων,  στη διάστρωση με συνθετικούς χλοοτάπητες,  την τοποθέτηση τερμάτων και πάγκων των αναπληρωματικών και  στην   κατασκευή   των δικτύων  απορροής των ομβρίων υδάτων (κανάλια απορροής κ.λ.π.).Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.
 Παρόντες κατά την υπογραφή των Συμβάσεων κατασκευής των νέων αθλητικών εγκαταστάσεων ήταν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Θανάσης Σχίζας και ο Επιστημονικός συνεργάτης του Δημάρχου Φυλής Γιάννης Λιάκος, οι οποίοι προχώρησαν  τις διαδικασίες με ταχύτατους ρυθμούς.  Πριν από έξι μήνες, συγκεκριμένα τον Οκτώβριο του 2020, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς είχε επισκεφτεί τον Υπουργό Αθλητισμού-Πολιτισμού Λευτέρη Αυγενάκη και είχε εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση τους. Την ευθύνη κι επίβλεψη των έργων θα έχει η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής.
  Κατά τη διάρκεια της υπογραφής ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς επεσήμανε πως η προσπάθεια και οι πρωτοβουλίες για την δημιουργία σύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων με στόχο τη βελτίωση της ποιότητα ζωής των συμπολιτών και ιδιαίτερα της νεολαίας, ανήκει στις προτεραιότητες του Δήμου Φυλής, που δεν θα σταματήσει να διεκδικεί και να πετυχαίνει σημαντικά έργα, που αφορούν στην Παιδεία, τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό.Ο Χρήστος Παππούς εξάλλου, απηύθυνε τις θερμές ευχαριστίες του προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για την έμπρακτη στήριξή του και τη δημιουργία νέων υποδομών στο Δήμο Φυλής.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια