Στο βάθρο του ΔΣ της ΕΛΟΠ ο συντοπίτης μας Βασίλης Νικολαΐδης

 


   Ευχάριστα τα νέα για τον συντοπίτη μας Βασίλη Νικολαΐδη καθώς εξελέγη στο  Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης (ΕΛΟΠ), μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες. 
   Η δουλειά που έκανε όλα αυτά τα χρόνια ο Βασίλης στο τμήμα της πάλης του ΔΑΣ Ζεφυρίου εκτιμήθηκε από δεκάδες σωματεία της πάλης που τον επέλεξαν να είναι στο νέο ΔΣ. Αλλά και ο νέος πρόεδρος της ΕΛΟΠ Στέργιος Λεωνάκης στο πρόσωπο του κ. Νικολαΐδη βρήκε τον έφορο αγώνων που θα απογειώσει το ολυμπιακό άθλημα της πάλης. 
  Είναι γνωστό σε όλους ότι για να σταθεί ένα  άθλημα πρέπει φυσικά να έχει και τον έφορό του καθώς θα πρέπει να είναι ένα άτομο που περάσει μια μακροχρόνια θητεία στο άθλημα που υπηρετεί. Ας σκιαγραφήσουμε όμως την προσωπικότητα του εφόρου μιας και είναι η κεφαλή που σκέπτεται, που κατευθύνει αρμονικά τα μέλη μέσα στους χώρους άθλησης. Είναι ο άνθρωπος που κατόρθωσε μετά από 20 (!) ολόκληρα χρόνια να φέρει και να καθιερώσει στον τόπο μας μία αθλητική διοργάνωση πανελλαδικής εμβέλειας, το Πανελλήνιο Τουρνουά Πάλης "Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου", με τεράστια συμμετοχή συλλόγων, αθλητών και φιλάθλων, γεγονός που προεξοφλεί και την επιτυχημένη πορεία στην ανάληψη των νέων ευθυνών του ως Έφορος Αγώνων της Ομοσπονδίας.
  Η πάλη είναι από τα πιο γνωστά και αγαπητά  αθλήματα της περιοχής καθώς βγάζει συνεχώς πρωταθλητές μέσα από τις παλαίστρες των πέντε συλλόγων που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Φυλής. Ο Βασίλης Νικολαΐδης υπηρετήσει κατά σειρά ετών και άξια την πάλη μέσα από τον ΔΑΣ Ζεφυρίου και όλοι έχουν να πουν για το ήθος και την ανιδιοτελή προσφορά του καθώς και για την αγάπη του για το άθλημα. 
   Τα λόγια του προπονητή της ομάδας πάλης του ΔΑΣ Ζεφυρίου Διονύση Κατηφόρη άλλωστε τα λένε όλα :
 

 Από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να συγχαρώ τον ΦΙΛΟ μου και άξιο συνεργάτη στην ομάδα Πάλης Δ.Α.Σ Ζεφυρίου, τον Βασίλη Νικολαΐδη, για την εκλογή του στη διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης! Είμαι σίγουρος ότι θα προσπαθήσει τα μέγιστα για το άθλημα και για τους αθλητές, όπως επί σειρά ετών κάνει με ήθος και αγάπη για τα παιδιά του τόπου μας, όχι μόνο από τη θέση του Γενικού Αρχηγού της ομάδας μας, αλλά και ως Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Ζεφυρίου!
Συγχαρητήρια
φίλε μου, το αξίζεις - ΜΑΣ αξίζεις!!! Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ της Πάλης σε καλωσορίζει στα σπλάχνα της, είμαστε όλοι δίπλα σου!!!


   Εμείς γνωρίζουμε πως η σύνεση και η αξιοπρέπεια που τον διακρίνουν θα είναι τα μεγάλα όπλα του στις νέες ευθύνες που αναλαμβάνει και είμαστε σίγουροι ότι θα συμβάλει τα μέγιστα ώστε η πάλη να ανέβει ακόμη ψηλότερα. Εξάλλου με την μέχρι τώρα πορεία του έχει αποδείξει ότι τα καταφέρνει επάξια σε όποιες αρμοδιότητες του έχουν ανατεθεί. 
   Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή θητεία και πολλές επιτυχίες! 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια