Απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού 67 επαγγελματίες του Δήμου Φυλής, λόγω της πανδημίας

 



   Στα μέτρα ελάφρυνσης και στήριξης της τοπικής οικονομίας  του Δήμου Φυλής έχουν ενταχθεί, έπειτα από αίτηση, εξήντα επτά (67) επαγγελματίες της περιοχής . Οι επαγγελματίες έκαναν χρήση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, που λήφθηκε το Δεκέμβριο 2020, για την απαλλαγή από τα Δημοτικά Τέλη Καθαριότητας & Φωτισμού.  Η συγκεκριμένη απόφαση   αφορούσε  όλες τις  επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εντός των ορίων του δήμου Φυλής και έχουν διακόψει υποχρεωτικά τη λειτουργία τους, λόγω των μέτρων αποτροπής διασποράς του κορωνοϊού (covid-19),σύμφωνα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της 20ης Μαρτίου 2020 (ΦΕΚ Α' 68) .

“Ο Δήμος Φυλής βρίσκεται κοντά στους επαγγελματίες της πόλης και αξιοποιεί κάθε νομοθετική πρόβλεψη της Πολιτείας για να βοηθήσει, ιδιαίτερα στη δύσκολη περίοδο της πανδημίας. Οι επιχειρήσεις που έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας λόγω των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού απαλλάσσονται από την υποχρέωση καταβολής τελών καθαριότητας και φωτισμού”, δήλωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος.

Τη στήριξη του Δήμου στους επαγγελματίες επανέλαβε και ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς. ”Οι επαγγελματίες της πόλης μας γνωρίζουν ότι βάζουμε πλάτη και στο θέμα των τελών κοινοχρήστων χώρων”, πρόσθεσε ο Δήμαρχος Φυλής. 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια