Γιορτάζουμε τα 10 χρόνια του Παράπονου Φυλής και κληρώνουμε 3 Xiaomi Redmi 9

     




  Ήταν 10 Απριλίου του 2011 που το Παράπονο Φυλής έκανε τα πρώτα του βήματα στην blogόσφαιρα. Δέκα χρόνια κοντά σας καθημερινά με ειδήσεις και άποψη για ό,τι συμβαίνει στην περιοχή, με τις αναρτήσεις μας να αγγίζουν τις 14.000. Η αγάπη σας μας ανέβασε από τις 2000 προβολές μηνιαίως τότε σε πάνω από τις 200.000 σήμερα, ενώ έχουμε ξεπεράσει τις 8.000.000 προβολές και αυτό μας δίνει τη δύναμη να συνεχίζουμε δυναμικά.



  Μέσα σε αυτή τη δεκαετία με φάρο την αλήθεια παρουσιάζουμε αυτά που βλέπουμε κλείνοντας τα αυτιά μας  στους κατά καιρούς επαναστάτες του πληκτρολογίου. Ζούμε, εργαζόμαστε και κυκλοφορούμε  στην πόλη και έτσι έχουμε πάντα άποψη για το τι συμβαίνει εδώ, άσχετα αν συμφωνούν ή διαφωνούν αυτοί που προτιμούν να βολτάρουν σε άλλες γειτονιές. Θα τους θυμίσουμε επίσης ότι εμείς είμαστε ακόμη εδώ σε αντίθεση με τους  μέντορές τους που έσπευσαν να  κλείσουν τα διάφορα  site τους  αμέσως μετά τις εκλογές του 2019.     
  Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά αλλά θα αφήσουμε να μιλήσουν τα βίντεο, που ετοιμάσαμε και θα ανεβαίνουν σταδιακά ανά χρονιά , για να θυμηθούν οι παλιότεροι αλλά και  να ενημερωθούν οι νεότεροι :


Για τα δέκατά του γενέθλια το Παράπονο Φυλής με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού στις 3 Μαΐου 2021 θα κληρώσει  3 Xiaomi Redmi 9. Για συμμετέχετε στον μεγάλο διαγωνισμό, μπείτε στην ομάδα μας στο facebook και κάντε Like, Comment, Share την επετειακή μας ανάρτηση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια