Μυρσίνη : Περισσότεροι πρόσφυγες στο LM Village (βίντεο)

 


  Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες για την εγκατάσταση τριών μεγάλων σκηνών από αλουμίνιο και τέντα  στη δομή Μυρσίνης όπου θα φιλοξενηθούν  επιπλέον150-200 πρόσφυγες από τη δομή της Σάμου και του Σκαραμαγκά.
  Τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΤΚ κ. Ανδρέα Αποστολόπουλο, διαπιστώθηκε δραστηριότητα στο χώρο της Δομής Φιλοξενίας προσφύγων της Μυρσίνης, δραστηριότητα που αφορά έργα υποδομής που έχουν σχέση με δημιουργία καταλυμάτων, πέραν των υφιστάμενων 38 οικίσκων που ήδη χρησιμοποιούνται. Πρόκειται για κατασκευές τεράστιων τεντών (Rub hall tent) για τη στέγαση ατόμων και, στο χώρο στάθμευσης οχημάτων.
Την ευθύνη της όλης δραστηριότητας την έχει ο ΔΟΜ (Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης).
Η απόφαση για τα έργα προέρχεται από το Υπουργείο Μετανάστευσης , που αφορά την κατασκευή τριών ιδιαίτερα μεγάλων μη μόνιμων δομών τύπου τέντας, με διαστάσεις 10μΧ20μ , 10μΧ32μ , 10μΧ32μ για την στέγαση 150 επί πλέον αραβόφωνων ατόμων , ώστε το σύνολο των φιλοξενουμένων στη Δομή να φτάσει τα 400 άτομα, που θα αυξομειώνονται ανάλογα με τις αφίξεις και τις αναχωρήσεις.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια