Νέο έργο οδοποιίας από το Δήμο Φυλής

  


 Νέο έργο με προϋπολογισμό 31.999.997,93 € (με ΦΠΑ) εγκρίθηκε με σημερινή απόφαση 8 Μαρτίου της Οικονομικής Επιτροπής  που θα έχει ως αντικείμενο την εκτέλεση εργασιών και αφορά στην επισκευή και ανακατασκευή του ασφαλτοτάπητα οδών στον οικιστικό ιστό του Δήμου Φυλής. 
    Τέλος Δεκεμβρίου ήταν που ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς εξασφάλισε από το Υπουργείο Ανάπτυξης και μέσω του  Προγράμματος  Δημοσίων Επενδύσεων ποσό για το συγκεκριμένο έργο. Με ταχύτατους ρυθμούς  ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας Θανάσης Σχίζας μαζί με τα υπηρεσιακά στελέχη  και τους επιστημονικούς συνεργάτες του Δημάρχου Χρήστου Παππού, Γιάννη Λιάκου και Μαρίνα Νικολοπούλου, ολοκλήρωσαν την μελέτη του έργου. 
  Σύμφωνα με την μελέτη οι εργασίες θα καλύψουν έκταση 997.852,40m2 και θα πραγματοποιηθούν σε όλες σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες και  συνοικίες του δήμου Φυλής. Οι εργασίες αφορούν πάνω από 700 δρόμους με το συνολικό τους μήκος να ξεπερνά τα 157 χιλιόμετρα.
  Όπως ενδεικτικά αναφέρει η μελέτη επειδή πρόκειται για εργασίες ασφαλτόστρωσης και  οι πραγματικές συνθήκες πιθανόν να έχουν αλλάξει, ως προς την κατάσταση των οδοστρωμάτων κατά την περίοδο εκτέλεσης των εργασιών της εργολαβίας, ο Δήμος Φυλής διατηρεί το δικαίωμα να συμπληρώσει ή να αφαιρέσει τμήματα οδών στην παρούσα εργολαβία, χωρίς να αλλάξει ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου.
   

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια