Έκτακτο: Νέα επίσκεψη Χρυσοχοΐδη στο Δήμο Φυλής

 



   Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από την "μυστική" συνάντηση του  Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού και εκπροσώπους του δήμου και μαθαίνουμε ότι ο Υπουργός ΠΡΟΠΟ επιστρέφει στην περιοχή για μία νέα κρυφή συνάντηση στο δημαρχείο Ζεφυρίου.  Με τη δημοτικότητα του Υπουργού και της ΕΛ.ΑΣ να βρίσκονται στο ναδίρ, μετά τα πρόσφατα γεγονότα στη Νέα Σμύρνη, αλλά και τα δεκάδες επικριτικά άρθρα που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας, ίσως να ψάχνουν τρόπο αναστήλωσης του γοήτρου της ΕΛ.ΑΣ.
 Μέχρι και ο  Πρόεδρος της ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ Βασίλης Πάντζος σε συνέντευξή του στο kedenews ανάφερε χαρακτηριστικά για την ΕΛ.ΑΣ:
"Αυτά τα φαινόμενα δεν γίνονται τυχαία, αλλά δυστυχώς πολλές φορές με την ανοχή και την αναποτελεσματικότητα της Αστυνομίας. Γιατί δεν τηρείται ο νόμος σχετικά με την οπλοκατοχή και παρατηρούνται διάφορα φαινόμενα «εθιμοτυπικής» χρήσης όπλων ανά την Ελλάδα; Τα ναρκωτικά από πού πέφτουν από τον ουρανό; Αναρωτηθήκαμε ποτέ γιατί οι Αστυνομικοί διευθυντές στις συγκεκριμένες περιοχές παραμένουν στις θέσεις τους για 10, 12 χρόνια; Φανταστείτε μικρά παιδιά που μεγαλώνουν βλέποντας γύρω τους ανοικτό «ελεύθερο» εμπόριο ναρκωτικών ουσιών."
  Επίσης συνεχίζεται και η έρευνα για το "σκάνδαλο των ασυρμάτων" μετά τις αποκαλύψεις που ακολούθησαν από την εύρεση ενός φορητού ψηφιακού ασυρμάτου Sepura στο σπίτι ενός πολίτη στο Ζεφύρι. Με δημοσιεύματα, μάλιστα,  να αναφέρουν ότι οι ψηφιακοί πομποδέκτες της ΕΛ.ΑΣ. (έχουν κωδικοποιημένο σήμα χωρίς δυνατότητα συνακρόασης από οποιονδήποτε άλλον)  ενοικιάζονται  σε κακοποιούς έναντι 5.000 ευρώ τον μήνα.    

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια