Ευχαριστίες Ι.Ν Αγ. Γεωργίου Ζωφριάς στον Χρήστο Ρούσσα

 

Μέσα από μία ανάρτηση του στα social media o Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Ζωφριάς ευχαριστεί τον διευθυντή της εταιρείας "ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΤΙΚΗ - ΑΦΟΙ ΡΟΥΣΣΑ", Χρήστο Ρούσσα, για τη δωρεά ηλεκτρολογικού υλικού, αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Υπάρχουν δυο τρόποι για να λάμπεις: είτε να αντανακλάς το φως είτε να το δημιουργείς".
Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση:

"Υπάρχουν δυο τρόποι για να λάμπεις: είτε να αντανακλάς το φως είτε να το δημιουργείς". Αυτό έγραψε ο Πωλ Κλωντέλ, Γάλλος ποιητής του περασμένου αιώνα. Ο αγαπητός φίλος και ευεργέτης του Ναού μας, Christos Roussas, διευθυντής της εταιρείας "ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΤΙΚΗ - ΑΦΟΙ ΡΟΥΣΣΑ", Λεωφ. Φυλής 104 στα Άνω Λιόσια, κατάφερε και τα δύο, δημιουργώντας και αντανακλώντας ένα εξαίσιο φως στα προσκυνητάρια του Ναού μας!
Ο Χρήστος Ρούσσας, με πολλή αγάπη πρόσφερε δωρεάν όλο το ηλεκτρολογικό υλικό για να θαυμάζουμε αυτό το εξαίσιο θέαμα κάθε βράδυ, εκστασιασμένοι μπροστά στις γεμάτες φως μορφές των Αγίων. Αγαπητέ Χρήστο, σε ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε από καρδιάς, ο Χριστός, με τις πρεσβείες όλων των αγίων που "φώτισες" στην αυλή μας, να σου ανταποδίδει κάθε χαρά, προκοπή και ευλογία!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια