Αποκλειστικό : Σε τροχιά υλοποίησης η επέκταση της Περιφερειακής Αιγάλεω

 



   Ένα νέο μεγάλο έργο που θα συμβάλλει στην κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση της περιοχής μας, μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης. Ο λόγος για την επέκταση της Περιφερειακής Αιγάλεω  που αναμένεται να  διευκολύνει τη διέλευση  ειδικά των βαρέων οχημάτων εκτός αστικού ιστού.  Η Περιφέρεια  Αττικής διακηρύσσει ανοικτή διαδικασία για την επιλογή αναδόχου για την μελέτη του έργου ευρεία παράκαμψη Δ.Κ.  Άνω Λιοσίων.
  Πρόκειται για το έργο που θα επεκτείνει τη Δυτική Περιφερειακή Αιγάλεω από το γήπεδο του ΕΡΜΗ μέχρι την οδό Αγίου Διονυσίου στο Μενίδι. Ένα έργο πνοής μιας και θα διοχετευτεί η κυκλοφορία σε κεντρική οδική αρτηρία με ταυτόχρονη μείωση της όχλησης και των προβλημάτων που αντιμετώπιζαν οι οδοί Βυζαντίου (στην περιοχή του Τσουκλιδίου-Αγ.Ιωάννη ) και Αλιάκμονος (στην περιοχή της Δροσούπολης).   
  Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και ευελπιστούμε οι διαδικασίες να τρέξουν με ταχείς ρυθμούς ώστε η πόλη να αποκτήσει έναν ολοκληρωμένο περιφερειακό οδικό άξονα και να μην μπλέξει το έργο στα γρανάζια της γραφειοκρατίας. 
   
    

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια