Χρήστος Ρούσσας: Καλοί οι πανηγυρισμοί αλλά καλύτερο το προλαμβάνειν από το θεραπεύειν.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 


Καλοί οι πανηγυρισμοί αλλά καλύτερο το προλαμβάνειν από το θεραπεύειν.

Είναι πρωτοφανές γεγονός να θριαμβολογεί η Διοίκηση του Δήμου Φυλής γιατί ξεκίνησαν να τοποθετούνται οι αίθουσες για την υποχρεωτική προνηπιακή Παιδεία.

Θριαμβολογεί, δηλαδή, γιατί ύστερα από έξι μήνες καθυστέρησης και δύο μήνες που τα προνήπια πηγαίνουν σαν τους νομάδες δεξιά και αριστερά, ήρθαν επιτέλους οι πρώτες αίθουσες στο 2ο Νηπιαγωγείο Άνω Λιοσίων.

Μην ξεχνάμε πως απομένουν αρκετές ακόμα.

Είναι πρωτοφανές γεγονός να θριαμβολογεί γιατί μετά από τόσους μήνες καθυστέρησης, τα προνήπια θα κάνουν μάθημα σε αίθουσες τύπου κοντέινερ (όπως οι σεισμόπληκτες) και όχι αίθουσες κανονικές.

Γιατί, ως γνωστόν, στην Ελλάδα, ουδέν μονιμότερον του προσωρινού.

Είναι πρωτοφανές να θριαμβολογεί γιατί τα κοντέινερ στοίχισαν στον λαό του Δήμου Φυλής το εξωφρενικό ποσό των 51.000€ η μια, ποσό που προκύπτει αν διαιρέσουμε τις 351.540€ που στοιχίζουν όλες δια του 7, όσες είναι οι αίθουσες συνολικά. Σε αυτό βέβαια ευθύνη έχουν ΟΛΑ τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής που δεν έθιξαν το ζήτημα ενώ γνώριζαν εξαρχής για τι είδους κατασκευή ψήφιζαν.

Tέλος, είναι πρωτοφανές να θριαμβολογεί αντί να εξηγεί για ποιο λόγο οι δημότες χρεώθηκαν 351.540 και δεν ακολουθήσαμε το παράδειγμα γειτονικών δήμων που ζήτησαν και πήραν δωρεάν αίθουσες από την ΚΤΥΠ ΑΕ.



Γιατί δηλαδή έπρεπε σε εμάς να στοιχίσει «ο κούκος, αηδόνι»;

Στη θέση τους δεν θα θριαμβολογούσαμε. Θα ντρεπόμασταν!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ

https://www.facebook.com/fyli.gr/posts/2804787756465483

Χρήστος Ρούσσας

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Φυλής

                                                                       Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης αλλάΖουμε



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια