Ξεμπλοκάρει σταδιακά η κατασκευή των ισόπεδων κόμβων στην είσοδο της πόλης

 

  


  Ένα έργο ζωτικής σημασίας για το Ζεφύρι αλλά και για το Δήμο Φυλής είναι η δημιουργία των ισόπεδων κόμβων στην είσοδο της πόλης. Από το μακρινό 2012 έχει ενταχθεί στα έργα της Περιφέρειας Αττικής η επέκταση της λεωφόρου Θηβών από το Ίδρυμα Αναπήρων μέχρι την Αττική Οδό, φαίνεται ότι αυτό κόλλησε στα γρανάζια της γραφειοκρατίας. 

    Με πρόσφατη απόφασή της η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής έκανε δεχτή τη δωρεά του Δήμου Φυλής, που σκοπό είχε να μπορέσει να ξεμπλοκάρει η κατασκευή των ισόπεδων  κόμβων στο σημείο αφού το αυξημένο κυκλοφοριακό φορτίο στο σημείο ταλαιπωρεί δημότες και επισκέπτες. Αν και θα ακολουθήσουν τα τυπικά δικαστήρια φαίνεται πως κάτι άρχισε να κινείται ώστε να αλλάξει εικόνα η είσοδος της πόλης αλλά και η καθημερινότητα των κατοίκων.

   Ας μην ξεχνάμε πως πάνω σε αυτή την κατεύθυνση κινείται και η απόφαση  του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού και έδωσε και αυτή το πράσινο φως για την κατασκευή ισόπεδου κόμβου στην διασταύρωση της Λ. Φυλής με την Λ.Καματερού και κυκλικού κόμβου επί της οδού Παναγίας Γρηγορούσης με τις κατάλληλες ρυθμίσεις κυκλοφορίας με διαχωριστικές νησίδες, νησίδες διοχέτευσης κυκλοφορίας, διαγραμμίσεις διαβάσεων πεζών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια