Γιώργος Κρητικός: Έκπληξη και δυσαρέσκεια για την συλλογή υπογραφών για την αφετηρία του 709

 


ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑΚΗ                       ΓΡΑΜΜΗ 709

 

Με έκπληξη και δυσαρέσκεια έμαθα ότι κάποιοι στο Δ.Σ. του Συλλόγου της Δροσούπολης αποφάσισαν ότι πρέπει να προβούν στην συλλογή υπογραφών ώστε το τοπικό λεωφορείο 709 της Δροσούπολης να έχει σαν αφετηρία έναρξης και λήξης δρομολογίου τον προαστιακό.

Πριν προβούν όμως σε οποιαδήποτε κίνηση θα έπρεπε να φροντίσουν να ενημερωθούν για το εάν έχει γίνει κάποια κίνηση από τους αρμόδιους για τις τοπικές συγκοινωνίες ανθρώπους στην Διοίκηση του Δήμου, μια και ήδη έχει δρομολογηθεί η ως άνω διαδικασία από τις αρχές της καλοκαιρινής περιόδου και αναμένεται να ολοκληρωθεί με το επιθυμητό για την περιοχή αποτέλεσμα εντός του επόμενου μηνός.

Η δυσαρέσκειά μου επιπροσθέτως συνίσταται στο ότι ο πρόεδρος του συλλόγου είναι επίσης και τοπικός σύμβουλος του Δήμου μας και ένεκα αυτού θα έπρεπε να έχει ανοικτούς διαύλους επικοινωνίας με την Διοίκηση του Δήμου.

Ως εκ τούτου, καλό θα ήταν να μην δημιουργούμε εντυπώσεις αλλά η όποια απόφαση και κίνηση να προχωρά κατόπιν έγκυρης ενημέρωσης και δίχως άσκοπη αναστάτωση των πολιτών.

 

                                                    ΜΕ ΤΙΜΗ,

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ

 

                                                 ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια