Το σχέδιο της ΑΕΚ για το «παλάτι» της στα Λιόσια: Το cube, το κιτρινόμαυρο παρκέ και οι ανέσεις



   Η ΚΑΕ ΑΕΚ ετοιμάζεται ήδη για την επόμενη σεζόν και το νέο γήπεδο βρίσκεται σε κεντρικό πλάνο. Οι άνθρωποι της ομάδας δουλεύουν εντατικά για το «παλάτι» της Ένωσης και το σχέδιο για τη νέα έδρα της ομάδας αποτελείται από εντυπωσιακά κομμάτια.

Σε πρώτη φάση, θα υπάρχουν εντυπωσιακές... πινελιές, οι οποίες θα δώσουν ένα διαφορετικό χρώμα, τουλάχιστον σε σχέση με αυτά που έχουμε συνηθίσει. Με βάση ιδέες από το ΝΒΑ και από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης, η ΑΕΚ θα τοποθετήσει ένα τεράστιο cube στη κορυφή του γηπέδου. Έτσι, οι φίλαθλοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν με μεγαλύτερη άνεση την αναμέτρηση, ενώ άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως το παρκέ θα έχει τα χρώματα της Ένωσης.
Το κλειστό στα Άνω Λιόσια θα έχει επίσης ως κεντρικό σημείο τέσσερις πυλώνες που θα αντιστοιχούν στις τέσσερις βασικές εισόδους του γηπέδου. Η εμπορική τους σημασία είναι ιδιαίτερα σημαντική και ήδη οι τρεις από αυτούς «έκλεισαν» σε εταιρείες για ονοματοδοσία και διαφήμιση.
Επιπρόσθετα, οι άνθρωποι της ΑΕΚ θέλουν να δημιουργήσουν μία μικρή κιτρινόμαυρη πολιτεία στα Λιόσια. Έτσι, ο σύλλογος θα μεταφερθεί στη νέα έδρα της ομάδας, κάτι που σημαίνει ότι εκεί θα στεγαστούν τα γραφεία και όλες οι υπηρεσίες της ΚΑΕ. Το ίδιο θα συμβεί και με την τροπαιοθήκη του συλλόγου που θα είναι ανοιχτή για όλους τους φίλους της ΑΕΚ, ώστε να δουν τα τρόπαια και να βγάλουν φωτογραφίες.
Θα υπάρχει επίσης μέριμνα για τη δημιουργία καφέ και εστιατορίου, καθώς και για χώρο εστίασης που θα αφορά αποκλειστικά τους ανθρώπους και τους παίκτες της ομάδας.
Η πρόσβαση στο γήπεδο μπορεί να γίνει με τα αστικά λεωφορεία και τον προαστιακό σιδηρόδρομο, καθώς φυσικά και με το μέσο κάθε φιλάθλου είτε μέσω Αττικής Οδού είτε περιμετρικά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια