Κουλά ερωτήματα από τη διαδικτυακή εφημερίδα του Κουλοχέρη


    Η παραταξιακή διαδικτυακή εφημερίδα της παράταξης της αντιπολίτευσης του Δήμου Φυλής για ακόμη μια φορά προσπαθεί να παραπληροφορήσει  τους κατοίκους της περιοχής με  Fake News .  Μετά το σάλο που προκλήθηκε από την απόσυρση κάποιων συσκευασιών απολυμαντικών τζελ  από τον ΕΟΦ, εντύπωση μας έκαναν τα ερωτήματα που έθεσαν  οι συντάκτες του για το περιεχόμενο της τσάντας που μοίρασε ο  Δήμος Φυλής προς τους κατοίκους και  περιείχε τα δυσεύρετα, για την εποχή, απολυμαντικό, γάντια και μάσκες .  Είναι γνωστό πως  ο αρχηγός της παράταξής τους είχε ψηφίσει την εν λόγο προμήθεια των απολυμαντικών και γνώριζε όλα αυτά που ρωτάνε μέσω του δημοσιεύματος. 
  • Ήθελαν να τρομοκρατήσουν τους πολίτες; 
  • Δεν μπήκαν στο κόπο να ρωτήσουν  τον επικεφαλής της παράταξής τους, ώστε να έχουν ορθή ενημέρωση;
  • Μήπως τον ρώτησαν αλλά ο ίδιος δεν γνώριζε τι είχε ψηφίζει. 

   Αλλά όταν ήρθε στο φως της δημοσιότητας όλη η αλήθεια για τα απολυμαντικά  αντί να παραδεχτούν το λάθος στο οποίο επέπεσαν και εξέθεσαν τον επικεφαλής της παράταξής τους , συνέχισαν με επόμενο δημοσίευμα να τον εκθέσουν ακόμη περισσότερο. 
Έγραψαν λοιπόν σε αυτό που ονομάζουν  τους:

  Αλλά δε μπήκαν στο κόπο να ψάξουν να βρουν τα μπουκαλάκια απολυμαντικού που μοιράστηκε από την Περιφέρεια. Το παρουσιάζουμε παρακάτω για να ενημερωθούν  και να ενημερώσουν και τον επικεφαλής της παράταξής τους , πως ούτε εκεί γράφονται αυτά που λένε ότι τους ενδιαφέρουν.

 Η παράταξη Κουλοχέρη για να κάνει  σοβαρή αντιπολίτευση θα πρέπει να έχει  και σοβαρές προτάσεις. Μέχρι τώρα το μόνο που έχουμε δει είναι λόγια χωρίς ουσία και αίολες προτάσεις που δεν τυχαίνουν ούτε της βασικής γνώσης της νομοθεσίας. 

  Και μία φιλική συμβουλή πριν τον αποθεώσετε για τα εκκλησιαστικά έργα ή για το θέμα της χωματερής ρωτήστε τον πρώτα για να μην τον φέρετε σε δύσκολη θέση πάλι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια