ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ: Αρχίζουν νέα μεγάλα έργα στη Ζωφριά (βίντεο)



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Σειρά μεγάλων έργων, πρόκειται να ξεκινήσει, άμεσα, στη Ζωφριά, δήλωσε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
  Μιλώντας στη συνεστίαση του Συλλόγου της Συνοικίας, το μεσημέρι της Κυριακής 8 Δεκεμβρίου 2019, ο Χρήστος Παππούς ανέφερε ότι ρυθμίστηκε το θέμα της διέλευσης του αγωγού Φυσικού Αερίου, από το στρατόπεδο της Αεροπορίας (πρώην ΜΑΚ), μέσω της οδού Ηρακλέους, ώστε να αρχίσει, σύντομα, η εκσκαφή. Πρόσθεσε ότι σύντομα θα ξεκινήσει και στη Ζωφριά το πρόγραμμα διάνοιξης δρόμων, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις συνοικίες Αη Γιώργη και Δροσούπολης. Στόχος, όπως είπε ο Δήμαρχος Φυλής, να γίνει η διάνοιξη όλων των δρόμων που προβλέπονται στο Σχέδιο Πόλης, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ). Από το ΠΔΕ θα χρηματοδοτηθεί, επίσης, το έργο ανάπλασης της οδού Ηρακλέους και των πέριξ δρόμων, τόνισε ο Χρήστος Παππούς, ο οποίος ανέφερε ότι στις προθέσεις της Διοίκησης του Δήμου είναι να διαμορφωθούν όλες οι Πλατείες και οι Παιδικές Χαρές της συνοικίας.
   Δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι ξεκινάει σύντομα το Πρόγραμμα αποκομιδής μπάζων, που αυτή τη στιγμή εφαρμόζεται στη συνοικία της Λίμνης, ενώ για το μεγάλο έργο της ανέγερσης του 8ου Δημοτικού τόνισε ότι περιμένει έγκριση από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ του Υπουργείου Εσωτερικών, όπου έχει υποβληθεί για χρηματοδότηση η σχετική μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου. Υπογράμμισε ακόμα ότι από τη Ζωφριά θα ξεκινήσει, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ, το έργο της διαχείρισης του δικτύου ύδρευσης των Άνω Λιοσίων με τηλεματική, ώστε να περιοριστούν οι απώλειες νερού.
   Κι αφήνοντας για το τέλος το πιο σημαντικό, έκλεισε την ομιλία του με την είδηση ότι άμεσα και ίσως μέσα στις επόμενες 10 μέρες, θα δημοπρατηθεί το, ευρωπαϊκής εμβέλειας, έργο εγκατάστασης φωτοβολταϊκών στη Χωματερή, από το οποίο, όπως είπε, θα αποκτηθεί, δωρεάν, ενέργεια, για τα νοικοκυριά του Δήμου Φυλής. 
“Η Ζωφριά είναι η συνοικία της καρδιάς μου και θεωρώ γούρι να ξεκινούν, κάθε νέα τετραετία, τα έργα του Δήμου από αυτήν”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Φυλής.


Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ Κυρ. ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΦΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟΝ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΗΧΗΣΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε την δημοτική αρχή για τον ενδιαφέρων της που δείχνει για την Ζωφριά,και για την επανεκκίνηση της λεωφωριακης γραμμής (711 ζωφρια Αττικής)ευχαριστουμε,Χρυσικοπουλου Χρυσανθη-Κων/Ντίνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή