Πεντάδα που ρίχνει 57 πόντους στους αντιπάλους δεν την αλλάζεις, απλά την ενισχύεις


 Πρώτη μέρα ήταν η χτεσινή για την επίσημη ανάληψη των ανανεωμένων ή των νέων καθηκόντων των Αντιδημάρχων της νέας διοίκησης του Χρήστου Παππού. Αναμενόμενο πως ο δήμαρχος Φυλής δεν θα προχωρούσε σε σημαντικές αλλαγές στα πρόσωπα που θα αναλάμβαναν αυτά τα καθήκοντα, με βασικό λόγο ότι  πεντάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις. 
  Τα έργα που εξασφάλισε ο δήμαρχος για την περιοχή με την πολύτιμη βοήθεια του Θανάση Σχίζα και της Τεχνικής Υπηρεσίας, αλλά και η αντιμετώπιση των θεμάτων της καθημερινότητας από τον Μιχάλη Οικονομάκη στο Δήμο Φυλής και το Γιάννη Μαυροειδάκο  στο Ζεφύρι ήταν οι πυλώνες που εξασφάλισαν την ανανέωση της θητείας της διοίκησης. 
  Στην έμπειρη αυτή ομάδα ήρθε να προστεθεί η Ελένη Λιάκου που ξεχώρισε για το έργο της ως Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Φυλής, αλλά και ο Γιώργος Αβράμης που αναδείχτηκε με την εποικοδομητική  θητεία του στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο και την Οικονομική Επιτροπή. 
  Το όραμα του Χρήστου Παππού για την αναγέννηση της περιοχής και τη θετική ανάδειξη του Δήμου Φυλής στο Πανελλήνιο άρχισε να φαίνεται μετά τη ρύθμιση του χρέους , οπότε και ο δήμος μπόρεσε να σταθεί στα πόδια του. Ο Χρήστος Παππούς στην προηγούμενη θητεία του  δε δίστασε να οδηγήσει στην πόρτα της εξόδου όλους εκείνους που έβαλαν το προσωπικό τους συμφέρον πάνω από το καλό της περιοχής. Θυμόμαστε αυτούς που  προσπάθησαν να παρουσιάσουν το άσπρο-μαύρο και το μόνο που κατάφεραν ήταν να τους μαυρίσουν οι δημότες, στηρίζοντας τον Χρήστο Παππού και τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ με ποσοστό 57%.
  Μιας και κανένας δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, ευχόμαστε στους νέους αντιδημάρχους να τους διαβούν με σύνεση, για το καλό της περιοχής, αφού κάποιες αποφάσεις δεν είναι εύκολο να παρθούν. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια