H Ζωή Αρβανιτάκη Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Επανεξελέγη Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου η Ζωή Αρβανιτάκη

  Η γιατρός Ζωή Αρβανιτάκη επανεξελέγη, μετά από πρόταση του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, και πάλι Πρόεδρος του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, στην πρώτη συνεδρίαση του Οργάνου που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, με μοναδικό θέμα την εκλογή του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
  Στην έναρξη της συνεδρίασης, την οποία άνοιξε η Προεδρεύουσα Σύμβουλος Ελένη Λιάκου, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ευχήθηκε καλό μήνα και καλή θητεία στο σώμα. «Θα είμαι πολύ ευτυχής το νέο Δημοτικό Συμβούλιο να καταφέρει ακόμα περισσότερα πράγματα από το προηγούμενο, με γνώμονα το καλό του τόπου», υπογράμμισε ο Χρήστος Παππούς.


Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «Φυλή Νέο Ξεκίνημα» Θεοδόσης Δρόλιας και Γραμματέας η Δημοτική Σύμβουλος της Παράταξης «Δύναμη Συμμετοχής – Αλλαγής» Σοφία Πανουτσακοπούλου.

   Στην Οικονομική Επιτροπή εξελέγησαν από την διοικούσα παράταξη «Νέα Εποχή» του Χρήστου Παππού ως τακτικά μέλη οι Γιώργος Αντωνόπουλος, Γιώργος Αβράμης, Γιώργος Μαυροειδής και Μιχάλης Οικονομάκης. Αναπληρωματικά μέλη ανακηρύχτηκαν οι Θανάσης Σχίζας και  Μαρίνος Σαρλάς.
Από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης «Φυλή Νέο Ξεκίνημα» εξελέγη ο Αλέξανδρος Κουλοχέρης ως τακτικό μέλος με αναπληρωματικό τον Δημήτριο Καμπόλη και από την παράταξη «Δύναμη Συμμετοχής –Αλλαγής» ο Σταμάτης Σερέπας με αναπληρωματικό μέλος τον Δημήτρη Μπουραΐμη.

  Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εξελέγησαν από την διοικούσα παράταξη «Νέα Εποχή» του Χρήστου Παππού ως τακτικά μέλη οι Χρυσούλα Κουράση, Μαρίνος Σαρλάς, Θανάσης Σχίζας και Νίκος Χατζητρακόσιας με αναπληρωματικά μέλη τους Γιώργο Αντωνόπουλο και Γιώργο Αβράμη.
Από την παράταξη «Φυλή Νέο Ξεκίνημα» εξελέγη ως τακτικό μέλος ο  Αλέξανδρος Κουλοχέρης με αναπληρωματικό τον Χρήστο Μπαδήμα και από την παράταξη «Δύναμη Συμμετοχής – Αλλαγής» εξελέγη ως τακτικό μέλος ο Σταμάτης Αβράμης με αναπληρωματικό μέλος τον Δημήτρη Μπουραΐμη.

Ακολουθεί video του σύντομου χαιρετισμού του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια