Χρήστος Παππούς: Δεν θα προδώσουμε ποτέ την εμπιστοσύνη σας(βίντεο)




ΖΕΦΥΡΕΙΑ 2019:  Ένας μικρός απολογισμός για ένα μεγάλο έργο 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έναν μίνι απολογισμό, για ένα μεγάλο έργο που έγινε την προηγούμενη πενταετία στην πόλη του Ζεφυρίου έκανε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς από το βήμα των εκδηλώσεων ΖΕΦΥΡΕΙΑ 2019.
Το βράδυ της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου λίγο μετά τη λιτάνευση της εικόνας της Πολιούχου Παναγίας Γρηγορούσας, στο κατάμεστο από κόσμο Πάρκο “Κώστας Λιάρος” ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κόσμο του Ζεφυρίου για την μεγάλη εμπιστοσύνη που έδειξε στην παράταξή του, χαρίζοντας της στις πρόσφατες εκλογές το ποσοστό του 61%!
Ο Χρήστος Παππούς, δίνοντας την υπόσχεση ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του δεν θα προδώσουν τη μεγάλη εμπιστοσύνη του κόσμου, μίλησε επιγραμματικά για το έργο που έγινε και βρίσκεται σε εξέλιξη, δίνοντας παράλληλα τη δέσμευση ότι αυτό θα συνεχιστεί με αμείωτους ρυθμούς.
“Είναι η ώρα για έναν μικρό απολογισμό” τόνισε αναφέροντας ότι την πενταετία που πέρασε τέθηκαν οι βάσεις για έναν ισχυρό Δήμο κι έγινε έργο σε όλους τους τομείς.
·         Η μονάδα Υγείας στο ΚΑΠΗ Ζεφυρίου
·         Η Δημοτική Συγκοινωνία 736, η επαναλειτουργία  της  Γραμμής 735 και η λειτουργία του Προαστιακού στο Ζεφύρι
·         Η ανακατασκευή των Κλειστών Γυμναστηρίων του Λυκείου Ζεφυρίου και του κλειστού “Σπάρτακος”
·         Η αποζημίωση των Κοινοχρήστων χώρων
·         Η κατασκευή 6 νέων πλατειών
·         Η τοποθέτηση Φυσικού Αερίου
·         Η κατασκευή νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού
·         Η ανακατασκευή του Αίθριου της Αττικής Οδού
·         Οι ασφαλτοστρώσεις δρόμων και οι πλάκες πεζοδρομίων
·         Η ανακατασκευή και πιστοποίηση τεσσάρων Παιδικών Χαρών
·         Η τοποθέτηση φωτιστικών LED
·         To πρόγραμμα του ευπρεπισμού της πόλης με μεγάλη βαρύτητα στην καθαριότητα και τη συντήρηση όλων των κοινοχρήστων χώρων καθώς και των αθλητικών συγκροτημάτων με συνεχείς και ουσιαστικές παρεμβάσεις
·         Ο μεγάλος στόχος της ασφάλειας των Πολιτών με την εγκατάσταση της ΟΠΚΕ και την παραμονή του Αστυνομικού Τμήματος Ζεφυρίου υπήρξαν την περασμένη πενταετία τα πρώτα βήματα.
Ο Δήμαρχος κλείνοντας τη σύντομη ομιλία του,  μαζί με τις ευχές του για την Πολιούχο Παναγία, έδωσε τη διαβεβαίωση ότι και η καινούργια θητεία θα είναι μια θητεία έργων , αντάξια της εμπιστοσύνης του Ζεφυριώτικου Λαού.

Ακολουθεί το video της ομιλίας του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια