Βιάζονται οι όψιμοι σωτήρες να ξεκινήσουν τα ......... λιβελογραφήματα;




  Κάθε Σεπτέμβρη τις ειδήσεις που αφορούν την περιοχή τις βρίσκεις μόνο με το μικροσκόπιο, φέτος όμως υπάρχει μια μεγάλη διαφορά μιας και οι "όψιμοι σωτήρες" βιάζονται και ευρίσκουν θέματα ώστε να έχουν κάτι για να παρλαπιπίσουν. 
   Φαίνεται πως το νομικό θέμα, που προέκυψε με την εκλογή δημοτικού συμβούλου, εμφανίστηκε όταν γύρισε την πλάτη σε συγκεκριμένη δημοτική παράταξη Ας μην ξεχνάμε πως ενώ αυτό υπήρχε και κατά την εκλογή του τόσο 2010 όσο και το 2014 αντίθετα τώρα προσπαθούν να το αναγάγουν σε μέγα πολιτικό ατόπημα. Αλήθεια αν ο συγκεκριμένος δημοτικός σύμβουλος είχε τελικά κάνει άλλη επιλογή τότε ο "ξενοδόχος"  θα αγνοούσε το νόμο; 
   Η σύνθετη λέξη "αντιδήμαρχος" μαρτυράει από μόνη τι σημαίνει, παρά ταύτα βλέπουμε μία βιασύνη ορισμένων να μάθουν ποιοι θα είναι αυτοί οι πέντε που ο δήμαρχος θα τους ορίσει "αντί". Ίσως αυτό να να οφείλεται στα  λιβελογραφήματα που έχουν ετοιμάσει και όσο περνάει ο καιρός αυτά χάνουν την αξία τους. Άλλωστε όσο περνάει ο καιρός τόσο νέοι "αντί" εμφανίζονται και τα λιβελογραφήματα τους ίσως να θέλουν τροποποιήσεις. 
  Αν οι "όψιμοι σωτήρες" θέλουν το καλό της περιοχής καλό θα είναι να παραμερίσουν όλους αυτούς που τους επηρεάζουν και μπαίνουν εμπόδιο στην ευημερία της πόλης. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια