ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΉΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΑΛΈΞΑΝΔΡΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ!!!


Την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kick Boxing, που διεξήχθη στην Ουγγαρία (27-30/8), κατέκτησε ο  αθλητής Αλέξανδρος Λαζαρίδη. Ο αθλητής του BG Academy του Δήμου Φυλής, έπειτα από τρεις δυνατούς αγώνες κόντρα σε αθλητές από την Ουκρανία, την Ρωσία και την Πολωνία, ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, σηκώνοντας ψηλά την ελληνική σημαία!
 Ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του, στην παρθενική μας εμφάνιση κατακτήσαμε την πρώτη θέση ανάμεσα σε δέκα αντιπάλους. Περήφανοι σαν Έλληνες που ακούσαμε τον εθνικό μας ύμνο στην απονομή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κώστα Αθανασόπουλο για την βοήθειά του στην γωνία μας (έχουμε μέχρι σήμερα 5 στα 5 και συνέχεια αύριο)
  Πολλά μπράβο στον Παναγιώτη Ελευθερίου για την προσπάθεια του που για λεπτομέρεια δεν μπήκε στα μετάλλια, την οικογένειά του που ταξίδεψε μαζί μας. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Φυλής και τον Δήμαρχο κ. Χρήστο Παππού, την εταιρεία ΑΤΜΑCOM του Ισαάκ Ατματσιδη για την πολύτιμη βοήθειά τους στο ταξίδι αυτό. Και άλλο ένα ευχαριστώ σε όλη την Ελληνική ομάδα και όλους εσάς για την υποστήριξη..


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια