ΛΙΑΚΟΣ Ευάγγελος: Παρέμβαση για την εγκληματικότητα στη Δυτική Αττική





Ασπρόπυργος, 1/08/2019

ΛΙΑΚΟΣ Ευάγγελος: Παρέμβαση για την εγκληματικότητα στη Δυτική Αττική
Συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη M. Χρυσοχοΐδη

Η ασφάλεια των πολιτών της Δυτικής Αττικής αποτελεί μία από τις βασικές προτεραιότητες που πρέπει να αντιμετωπιστεί. Με αυτόν τον στόχο, από τις πρώτες κινήσεις που έκανε, ο βουλευτής Δυτικής Αττικής με την Νέα Δημοκρατία Ευάγγελος ΛΙΑΚΟΣ, συνάντησε την Τετάρτη 31 Ιουλίου, τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.
Ο Ευάγγελος Λιάκος, αφού είχε συνομιλήσει με εκπροσώπους των αστυνομικών της περιοχής μας και γνωρίζοντας και ως κάτοικος του Ασπροπύργου τα σοβαρά θέματα ασφάλειας, εξέθεσε στον Υπουργό τα προβλήματα που αφορούν κυρίως τις μειωμένες δυνάμεις σε ανθρώπινο και υλικό δυναμικό των τμημάτων.
Σχετικά ο βουλευτής Δυτικής Αττικής Ευάγγελος Λιάκος δήλωσε:

“Από την αρχή, ξεκίνησα με άμεσες παρεμβάσεις στα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη με στόχο να εισακούγονται τα προβλήματα άμεσα και να δρομολογείται η λύση τους. Αυτή είναι και η ουσία της εκπροσώπησής μας, των πολιτών της Δυτικής Αττικής, στη Βουλή.
Κύριο και ζωτικό θέμα είναι η ασφάλεια. Στη συνάντηση που είχα με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη του μετέφερα πώς βιώνουμε την κατάσταση εδώ. Τον ενημέρωσα για τη δύσκολη καθημερινότητα στη Δυτική Αττική, όπως και τις σημαντικές ελλείψεις των Αστυνομικών Τμημάτων και των Τμημάτων Ασφαλείας.
Αναφερθήκαμε εκτενώς στο πρόβλημα της Πυροπροστασίας καθώς διανύουμε θερινή περίοδο, με στόχευση στην ανάγκη απεμπλοκής του θέματος της ένταξης των Εποχικών Πυροσβεστών στους πίνακες επιτυχόντων Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης.
Κατανοώντας το πρόβλημα και τις συνέπειες στην ασφάλεια, στην εργασία, στην ανάπτυξη της περιοχής μας, ο Υπουργός κ. Μιχ. Χρυσοχοϊδης με διαβεβαίωσε ότι οργανώνονται τόσο η ενίσχυση των κατά περιοχές τμημάτων, όσο και κεντρικές επιχειρησιακές παρεμβάσεις κατά της εγκληματικότητας στη Δυτική Αττική”.

Της συνάντησης με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, είχαν προηγηθεί συναντήσεις με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, όπως και με τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Κυριάκο Πιερρακάκη.
Ο Ευάγγελος Λιάκος συνεχίζει τις συναντήσεις του με κυβερνητικά στελέχη και τους αρμόδιους Υπουργούς, ώστε να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά και άμεσα θέματα που αφορούν την περιοχή της Δυτικής Αττικής.

ΛΙΑΚΟΣ Ευάγγελος

Βουλευτής Δυτικής Αττικής, Ν.Δ.

Εθνικής Αντιστάσεως 4, Γ' όροφος
Ασπρόπυργος 193 00
Πληροφορίες: Γιάννης Κερατζάκης
T: 210 558 2094
Κ: 697 474 8070
@: info@liakosev.gr
W: liakosev.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια