Ανακοινώθηκαν επίσημα τα αποτελέσματα – Αναλυτικά οι βάσεις


Όλοι... στις λίστες! Το επιστέγασμα των κόπων μιας χρονιάς είναι εδώ! Εδώ και λίγα λεπτά ανακοινώθηκαν επισήμως τα αποτελέσματα για της βάσεις του 2019 από το υπουργείο Παιδείας. Πώς κινούνται φέτος αναλυτικά σε όλα τα πεδία. Δείτε όλα τα στοιχεία, για όλες τις σχολές.


Οι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες 2019 μπορούν να δουν τα μόρια εισαγωγής, καθώς… η αγωνία μόλις τελείωσε και για φέτος! Κι αυτό διότι ανακοινώθηκαν επίσημα από το υπουργείο Παιδείας τα αποτελέσματα των βάσεων. Αγωνία τέλος από σήμερα, καθώς οι χιλιάδες υποψήφιοι γνωρίζουν εφόσον ανακοινώθηκαν οι βάσεις, αν κατάφεραν να εισαχθούν στη σχολή της αρεσκείας τους, κάνοντας το όνειρό τους πραγματικότητα ή θα ξαναδοκιμάσουν στις Πανελλήνιες τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα για τις βάσεις

Συγκριτικά βάσεων 2019

βάσεις
Η αγωνία για τις βάσεις… έφτασε στο τέλος της!

Πώς μπορείτε να δείτε τις βάσεις

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου στο https://results.it.minedu.gov.gr/πληκτρολογώντας:
α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους,
β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα – Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).
Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν και σε όλα τα Λύκεια.
Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει καταργηθεί η ανακοίνωση των ονομάτων των επιτυχόντων στα σχολεία, καθώς και η ανάρτηση της αναλυτικής βαθμολογίας των υποψηφίων, ενώ οι διευθυντές των σχολειών λόγω του κανονισμού περί της προστασίας των προσωπικών δεδομένων θα αναρτήσουν στα σχολεία μόνο τους κωδικούς των επιτυχόντων.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι φέτος θα εισαχθούν στα ΑΕΙ συνολικά 79.631, ενώ τα αποτελέσματα των βάσεων 2019 αναμένεται να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς ο χάρτης της Ανώτατης εκπαίδευσης στη χώρα έχει πλέον αλλάξει, αφού δεν υπάρχουν ΤΕΙ για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 50 χρόνια.
Ταυτόχρονα, τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους για να εκτυπωθούν καταστάσεις των επιτυχόντων που θα αναρτηθούν στα Λύκεια το μεσημέρι της Τρίτης. Διευκρινίζεται ότι οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα στοιχεία της επιτυχίας του και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.
πηγή: newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια