Ξεκινά η επισκευή των σχολείων που υπέστησαν ζημιές από το σεισμό




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Ξεκινά η επισκευή των σχολείων που υπέστησαν ζημιές από το σεισμό

Ξεκινούν, τη Δευτέρα 12 Αυγούστου, οι επισκευές στις σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Φυλής που υπέστησαν ζημιές από το σεισμό της 19 Ιουλίου.
Την Πέμπτη 8 Αυγούστου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Θανάσης Σχίζας μετά από πιέσεις προς την ΚΤΥΠ Α.Ε., πήρε τις εκθέσεις μετασεισμικής αυτοψίας για όλα τα σχολεία του Δήμου. Αμέσως μετά, ενημέρωσε το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού ο οποίος έδωσε το «πράσινο φως» για την άμεση έναρξη των εργασιών επισκευής.
«Ξεκινούμε από τη Δευτέρα, με επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας, τις επισκευές σε κάποια σχολεία που παρουσιάζουν μικρές ή μεγαλύτερες ρηγματώσεις. Περιμέναμε τις εκθέσεις των αυτοψιών της ΚΤΥΠ. Α.Ε. προκειμένου να προχωρήσουμε τις εργασίες. Παρά το γεγονός ότι ο Δήμος Φυλής ξεκίνησε την αλληλογραφία με την ΚΤΥΠ. Α.Ε. άμεσα και τα σχολεία μας ήταν από τα πρώτα που ελέγχθηκαν, οι εκθέσεις ήρθαν, μετά από πολλές πιέσεις, μόλις χθες. Κάνουμε “αγώνα δρόμου” ώστε στις 11 Σεπτεμβρίου, που ξεκινά η λειτουργία των σχολείων, να παραδώσουμε στους μικρούς μας δημότες άρτια κτίρια», υπογραμμίζει ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Θανάσης Σχίζας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια