Αναπηρικό αμαξίδιο στην Κοινωνική Υπηρεσία δώρισαν οι Παλαίμαχοι του Εθνικού Πανοράματος




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το αναπηρικό αμαξίδιο που κέρδισαν  στο 5ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά της Καστοριάς  όπου συμμετείχαν για πρώτη φορά και μάλιστα αήττητοι, παρέδωσαν στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής, οι Παλαίμαχοι του Εθνικού Πανοράματος,το πρωί της Παρασκευής 12 Ιουλίου.
Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του νεοσύστατου Αθλητικού Συνδέσμου συναντήθηκε στο κτήριο της Κοινωνικής Υπηρεσίας με τον Αναπληρωτή Δήμαρχο Γιώργο Αντωνόπουλο στον οποίο και παρέδωσε το ολοκαίνουργιο και τελευταίας τεχνολογίας αμαξίδιο με την ευχή να είναι “αχρείαστο”!
Στη διαδικασία της παράδοσης συμμετείχε με χαρά και ο Διευθυντής της Κοινωνικής Υπηρεσίας Γιάννης Τέγος ο οποίος όπως προέκυψε από την φιλική συζήτηση έχει παίξει με τη φανέλα του Εθνικού Πανοράματος Άνω Λιοσίων κι ανήκει δικαιωματικά στην μεγάλη οικογένεια της Ομάδας.
Τα μέλη του Δ. Σ του Πανοράματος έλαβαν τις θερμές ευχαριστίες του Γιώργου Αντωνόπουλου ο οποίος χαρακτήρισε πολύτιμη τη δωρεά, καθώς οι ανάγκες του “Βοήθεια στο Σπίτι” αλλά και της Κοινωνικής Υπηρεσίας είναι ιδιαίτερα αυξημένες και με αυτό θα εξυπηρετηθούν άτομα που χρειάζονται στήριξη.
Οι Παλαίμαχοι του Πανοράματος εξάλλου απηύθυναν θερμές ευχαριστίες για την καλή συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία που όπως τόνισαν βρίσκεται πάντα στο πλευρό της Ομάδας. Το Δ.Σ υπογράμμισε επίσης, πως θα συνεχίσει με αμείωτους ρυθμούς το κοινωνικό του έργο,  μέσα από τη διοργάνωση ποδοσφαιρικών τουρνουά με φιλανθρωπικό σκοπό.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια