Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ Ζεφυρίου Φυλής, ευχαριστεί τον Λαό του Ζεφυρίου για το τεράστιο εκλογικό ποσοστό που έδωσε στο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ Ζεφυρίου Φυλής, ευχαριστεί τον Λαό του Ζεφυρίου που στήριξε στις Εθνικές Εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 με την ψήφο του το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και το ανέδειξε σε πρώτο κόμμα στο Ζεφύρι, με ποσοστό 46,6%, έναντι του ποσοστού 25% της ΝΔ, διατηρώντας τις δυνάμεις των εκλογών του Σεπτεμβρίου του 2015 (ποσοστό 47%).
Ο Λαός του Ζεφυρίου, ενέκρινε το φιλολαϊκό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και καταψήφισε τις δυνάμεις της διαπλοκής και των σκανδάλων, που μας οδήγησαν στη χρεοκοπία, οι οποίες πιστεύουν στην ιδιωτικοποίηση των πάντων, ακόμα και της υγείας, της παιδείας και της ασφάλισης, αλλά και στην κατάργηση των εργασιακών κατακτήσεων της εργατικής τάξης.
Βέβαια, πανελλαδικά, δεν κατάφερε ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα, όμως διατήρησε σημαντικές δυνάμεις, ώστε και από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των εργαζομένων στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, τις συλλογικές συμβάσεις, τις αξιοπρεπείς συντάξεις, τα επιδόματα των φτωχότερων στρωμάτων της κοινωνίας, την δωρεάν είσοδο των ανασφάλιστων στα Δημόσια Νοσοκομεία και γενικότερα να υπερασπιστεί όλες τις κατακτήσεις της περιόδου διακυβέρνησής του.
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ, έτοιμος να ανασυντάξει και να διευρύνει τις δυνάμεις του, ώστε να επανέλθει στην Κυβέρνηση πιο οργανωμένος και πιο έμπειρος, προκειμένου να ολοκληρώσει τα φιλολαϊκά και αναπτυξιακά προγράμματά του, προς όφελος των περισσοτέρων και όχι των λίγων της ελληνικής «ελίτ».

Σας Ευχαριστούμε
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΖΕΦΥΡΙΟΥ ΦΥΛΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια