ΣΤΟ ΠΛΑΪ ΚΑΘΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ



    ΣΩΜΑΤΕΙΟ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ   ΔΗΜΟΥ  ΦΥΛΗΣ  
     

Συνάδελφοι,
Για άλλη μια φορά και η περιοχή του Δήμου μας επλήγη σοβαρά από τον σεισμό που έγινε σήμερα το μεσημέρι
Ολοι μας έχουμε ζήσει παρόμοιες καταστάσεις τόσο στις αρχές της δεκαετίας του 1980 όσο και στον σεισμό  της 7ης Σεπτέμβρη 1999 , άλλωστε μέχρι και σήμερα οι πληγές και οι μνήμες είναι  πρόσφατες και ζωντανές .
Όπως και στο παρελθόν έτσι και σήμερα το ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ του Δήμου θα προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες του για την άμεση επούλωση οποιονδήποτε πληγών έχουν δημιουργηθεί και στις 3 Δημοτικές Ενότητες του Δήμου .
Στα πλαίσια αυτά και ανάλογα που τον σχεδιασμό και προγραμματισμό που θα υπάρχει όλοι θα συνεισφέρουμε εκεί που θα μας ζητηθεί  ασχέτως ημέρας ή ωραρίου .
Υπενθυμίζουμε ότι και στην τελευταία ανακοίνωση του Σωματείου για την αποχή από την εργασία Κυριακές – νυχτερινά και τις υπερωρίες , λόγω μη πληρωμής για αρκετό μεγάλο χρονικό διάστημα , τονίζαμε ότι εξαιρείτε ότι αφορά την πυρασφάλεια έτσι και τώρα πολύ περισσότερο με το ΣΕΙΣΜΟ δεν υπάρχει περίπτωση να αρνηθούμε την προσφορά μας προς τους συνδημότες μας .
Τέλος εφιστούμε την προσοχή σας,  ώστε να λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή εκτέλεση οποιασδήποτε εργασίας .

         Το Διοικητικό Συμβούλιο                                                      

                                                                                                                   

 Άνω Λιόσια 19/07/2019

 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια