Λιάκος Ευάγγελος : Επιμένουμε Δυτικά. Μπαίνουμε Μπροστά γιατί μας ενώνουν τα ίδια προβλήματα


Ασπρόπυργος, Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

ΛΙΑΚΟΣ Ευάγγελος
Υποψήφιος Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη Δυτική Αττική

«Επιμένουμε Δυτικά. Μπαίνουμε Μπροστά γιατί μας ενώνουν τα ίδια προβλήματα»
Ανοιχτή προεκλογική εκδήλωση στα Μέγαρα

Στην τελική ευθεία των εκλογών, ο Υποψήφιος Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη Δυτική Αττική Ευάγγελος ΛΙΑΚΟΣ συνεχίζει σε ανοιχτές πολιτικές συγκεντρώσεις με Νέα Δυναμική.

Στα Μέγαρα, την Παρασκευή 28 Ιουνίου, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο Θέογνις», που αποδείχθηκε μικρή για τις φίλες, τους φίλους και τους υποστηρικτές του νέου υποψηφίου που έφτασαν ως την κεντρική πλατεία Μεγάρων, ο Ευάγγελος ΛΙΑΚΟΣ μίλησε για τις σκέψεις και την προοπτική που θέλει να δώσει στην περιοχή της Δυτικής Αττικής.
Τον υποψήφιο βουλευτή Ευάγγελο ΛΙΑΚΟ προλόγισε ο Δωρόθεος Παπαβασίλης, συνάδελφος μηχανολόγος μηχανικός, που αναφέρθηκε στην επαγγελματική σταδιοδρομία του υποψηφίου, και τους κοινούς νικηφόρους αγώνες που τους ενώνουν από τα φοιτητικά τους χρόνια απέναντι στην παράταξη από την οποία ξεκίνησε ο Αλέξης Τσίπρας.
Ο Ευάγγελος ΛΙΑΚΟΣ στην ομιλία του κάλεσε σε συσπείρωση και συμμετοχή στις κάλπες της 7ης Ιουλίου γιατί είναι «τώρα η στιγμή, η μεγάλη ευκαιρία για τη Δυτική Αττική να ακουστεί».
Ως ένας νέος άνθρωπος, που κατάγεται, ζει και εργάζεται στη Δυτική Αττική, ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Ό,τι κι αν μας λένε οι “εκτός”, μόνο εμείς, οι κάτοικοι της περιοχής, καταλαβαινόμαστε. Εμείς που μένουμε, εργαζόμαστε και ζούμε στη Δυτική Αττική. Όταν το βράδυ γυρίζουμε στα σπίτια μας, έχουμε όλοι τα ίδια προβλήματα στο μυαλό μας».
Όσον αφορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι σήμερα, ιδιαίτερα στην περιοχή των Μεγάρων και της Νέας Περάμου, ο Ευάγγελος ΛΙΑΚΟΣ επεσήμανε πόσο αναγκαίος είναι ο κεντρικός σχεδιασμός που θα «ακούει» τις ανάγκες και τη βούληση των τοπικών κοινωνιών. 
“Χρειαζόμαστε περισσότερα έργα υποδομής” ανέφερε χαρακτηριστικά κατά την ομιλία του στον «Θέογνι» ο Ευάγγελος ΛΙΑΚΟΣ. “Χρειαζόμαστε πολύ συγκεκριμένα σχέδια για την αντιμετώπιση ευρύτερων προβλημάτων στις περιοχές αυτές. Προβλήματα, όπως αυτά που έχουμε μπροστά μας σήμερα, η διαχείριση απορριμμάτων, ο σχεδιασμός της διέλευσης του καλωδίου υπερυψηλής τάσης, μπορούν στο μέλλον να αποφευχθούν ή να ρυθμιστούν, εάν οι τοπικές κοινωνίες έχουν ένα ξεκάθαρο σχέδιο και όραμα αλλά και τον τρόπο, αυτό να ακουστεί εκεί που πρέπει.
Αυτή είναι η δύναμη των τοπικών κοινωνιών. Αυτός είναι ο λόγος που η ευκαιρία που έχουμε μπροστά μας είναι μεγάλη”.

Ο Ευάγγελος ΛΙΑΚΟΣ στάθηκε ιδιαίτερα στην ευκαιρία, της άμεσης εκπροσώπησης και της αντιπροσωπευτικής Δημοκρατίας, αναφέροντας πως:
«Ολόκληρη η Δυτική Αττική έχει από άκρη σε άκρη τεράστιες ανεκμετάλλευτες δυνατότητες.
Μπαίνω Μπροστά, γιατί πιστεύω ότι είναι στο χέρι μας να τις αναδείξουμε.
Επιμένω Δυτικά, γιατί οραματίζομαι τη Δυτική Αττική ως κυρίαρχη δύναμη στον χάρτη της αξιοπρέπειας της χώρας».

Οι συζητήσεις με πολίτες και φορείς του Υποψήφιου Βουλευτή Ευάγγελου Λιάκου συνεχίζονται, σε Ελευσίνα, Ερυθρές, Νέα Πέραμο, Μάνδρα, Βίλια και σε όλες τις περιοχές της Δυτικής Αττικής με αποκορύφωμα την κεντρική προεκλογική του ομιλία την Παρασκευή 5 Ιουλίου, στον τόπο καταγωγής του, τον Ασπρόπυργο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια