Τραγωδία στην πυρκαγιά στη Φυλή, εντοπίστηκε νεκρός άνδρας(βίντεο)


   Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία εντοπίστηκε νεκρός άνδρας, ηλικίας 48 ετών, πατέρας ενός παιδιού και βρέθηκε κοντά σε εργοστασιακό χώρο ενώ παρελήφθη από ασθενοφόρο που με τον μετέφερε στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 
Πολίτες που βρίσκονταν στην περιοχή και μίλησαν στον τηλεοπτικό σταθμό Open κατήγγειλαν ότι το ΕΚΑΒ καθυστέρησε μιάμιση ώρα να φτάσει στην περιοχή.
Τελικά, ήταν πολύ αργά για τον άτυχο άνδρα που εργαζόταν για χρόνια στο εργοστάσιο. 
Συνάδελφοί του βρήκαν τον άτυχο άνδρα μέσα σε μία αποθήκη. Άμεσα έσπευσαν κοντά του και του έκαναν μαλάξεις για να τον επαναφέρουν αλλά ήταν πολύ αργά.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος 48χρονος ένιωσε αδιαθεσία. Τους ζήτησε να ξαπλώσει αλλά στη συνέχεια έπεσε αναίσθητος στο πάτωμα. 
Όπως ανέφεραν «η πυρκαγιά ξεκίνησε από τη λεωφόρο ΝΑΤΟ και έφτασε στο συγκεκριμένο σημείο». 
Σε εξέλιξη η πυρκαγιά
Η φωτιά, που εκδηλώθηκε από άγνωστη αίτια και σήμανε συναγερμό στην Πυροσβεστική, βρίσκεται σε εξέλιξη καίγοντας χαμηλή βλάστηση. 
Στο σημείο έχουν σπεύσει 26 πυροσβέστες με 13 οχήματα, δύο πεζοπόρα τμήματα, τρεις υδροφόρες των ΟΤΑ, δύο αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.  








Στην Αττική σήμερα πνέουν ισχυροί άνεμοι, ενώ από χθες είχε προειδοποιήσει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για υψηλό κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς (κατηγορία 4).
Φωτιά στη χωματερή στα Άνω Λιόσια
Υπενθυμίζεται ότι χθες Σάββατο εκδηλώθηκε φωτιά στη χωματερή Άνω Λιοσίων.
Μάλιστα σε σχετική ανακοίνωση γινόταν αναφορά για ενδεχόμενα προβλήματα στη σημερινή αποκομιδή των απορριμμάτων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια