Καμένο στα Άνω Λιόσια βρέθηκε το αυτοκίνητο που διέφυγαν οι διαρρήκτες της Πεντέλης


   Σκηνές που συναντά κανείς μόνο σε κινηματογραφικές ταινίες εκτυλίχθηκαν τη Δευτέρα στα Μελίσσια, όταν μια διάρρηξη σε σπίτι στην Πεντέλη είχε απρόσμενη εξέλιξη.
Όλα ξεκίνησαν στην Πεντέλη. Οι τέσσερις δράστες διέρρηξαν ένα σπίτι και επιχείρησαν να διαφύγουν με ένα αυτοκίνητο. Κινούμενοι στην οδό Κουντουριώτη στα Μελίσσια, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε πάνω σε δύο πεύκα. Οι ληστές, μην έχοντας δρόμο διαφυγής, άρπαξαν κάτι ξύλινες σανίδες που βρήκαν και βγήκαν στον δρόμο, επιχειρώντας να σταματήσουν κάποιο διερχόμενο αυτοκίνητο.
Ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου που προσπάθησαν να σταματήσουν επέδειξε ψυχραιμία και παρά το γεγονός ότι οι ληστές του έσπασαν το παρμπρίζ κατάφερε να φύγει. Δε συνέβη το ίδιο όμως με μια 50χρονη μητέρα, που ακολουθούσε με το αυτοκίνητό της, στο οποίο επέβαιναν ο 13χρονος γιος της και δύο ακόμα φίλες της.
«Αρχικά δεν κατάλαβα τι συνέβαινε. Νόμιζα ότι ήθελαν να μας χτυπήσουν. Άρχισα να κάνω όπισθεν, αλλά μιας πλησίασαν και άρχισαν να προσπαθούν να ανοίξουν τις πόρτες. Με άρπαξαν από τα μαλλιά και με έβγαλαν έξω από το αυτοκίνητο. Εγώ νόμιζα ότι το παιδί μου ήταν ακόμα μέσα και προσπάθησα να ξαναμπώ για να πάρω και τα κλειδιά. Με ξαναέβγαλαν έξω και εξαφανίστηκαν», είπε η γυναίκα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.
Οι αδίστακτοι ληστές δε σεβάστηκαν ούτε το μικρό παιδί, το οποίο το τράβηξαν από την μπλούζα για να βγει έξω και το έσπρωξαν στην άκρη του δρόμου.
Τα ουρλιαχτά και οι φωνές πανικού ξεσήκωσαν ολόκληρη την περιοχή στο πόδι. Η γυναίκα πατούσε την κόρνα, μήπως και κάποιος μπορέσει να τους βοηθήσει, αλλά τελικά οι ληστές κατάφεραν να διαφύγουν με το αυτοκίνητο, το οποίο αργότερα βρέθηκε καμένο στα Άνω Λιόσια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια