Η τελική σταυροδοσία όλων των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων



   Στη δημοσιότητα έδωσε το Πρωτοδικείο Αθηνών την τελική σταυροδοσία των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Φυλής. Όπως όλοι γνωρίζουμε η παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ με 12.737 ψήφους συγκέντρωσε το 57,27% και αναδείχτηκε δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή ο Χρήστος Παππούς.
  Ακολουθεί η λίστα με τους σταυρούς που έλαβαν οι υποψήφιοι:


  Η παράταξη Φυλή,Νέο Ξεκίνημα έλαβε 4.444 ψήφους και ποσοστό 19,98%. Αυτοδίκαια ο επικεφαλής Αλέξανδρος Κουλοχέρης λαμβάνει τους ανωτέρω ψήφους ενώ ακολουθεί η λίστα με τους σταυρούς που έλαβαν οι υπόλοιποι υποψήφιοι:



  Η παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΑΛΛΑΓΗΣ έλαβε 2.749 ψήφους και ποσοστό 12,36%. Αυτοδίκαια ο επικεφαλής Δημήτρης Μπουραΐμης λαμβάνει τους ανωτέρω ψήφους ενώ ακολουθεί η λίστα με τους σταυρούς που έλαβαν οι υπόλοιποι υποψήφιοι:



    Η παράταξη ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ  έλαβε 948 ψήφους και ποσοστό 4,26%. Αυτοδίκαια ο επικεφαλής Ζαπάντης Νικόλαος λαμβάνει τους ανωτέρω ψήφους ενώ ακολουθεί η λίστα με τους σταυρούς που έλαβαν οι υπόλοιποι υποψήφιοι:



   Η παράταξη "αλλάΖουμε" έλαβε 661 ψήφους και ποσοστό 2,97%. Αυτοδίκαια ο επικεφαλής   Ρούσσας Χρήστος λαμβάνει τους ανωτέρω ψήφους ενώ ακολουθεί η λίστα με τους σταυρούς 
που έλαβαν οι υπόλοιποι υποψήφιοι:



    Η παράταξη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΗ έλαβε 443 ψήφους και ποσοστό 1,99%. Αυτοδίκαια ο επικεφαλής  Τσέλας Θεόδωρος λαμβάνει τους ανωτέρω ψήφους ενώ ακολουθεί η λίστα με τους σταυρούς που έλαβαν οι υπόλοιποι υποψήφιοι:


  Τέλος η παράταξη ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΣΗ ΦΥΛΗΣ (ΑΝ.Ε.Φ.) "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ" με επικεφαλής τον Σαϊνόπουλο Χρήστο έλαβε 258 ψήφους και ποσοστό 1,16%. Το ποσοστό αυτό δε δίνει τη δυνατότητα η ανωτέρω παράταξη να εκπροσωπηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια