Σύγκρουση λεωφορείο της γραμμής Β12 με τον Προαστιακό στη Λεωφόρο Λιοσίων (βίντεο)


Λεωφορείο συγκρούστηκε με συρμό του προαστιακού στην Λιοσίων. Δεν υπάρχουν τραυματίες. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα έγιναν λίγο μετά τις 9 το πρωί σε φυλασσόμενη διάβαση Λιοσίων και Σιώκου. Ο προαστιακός «βρήκε» στο πίσω μέρος το αστικό λεωφορείο και από θαύμα δεν υπήρξαν τραυματίες αφού το λεωφορείο ήταν γεμάτο κόσμο.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο οδηγός του προαστιακού αντιλήφθηκε έγκαιρα τι πήγαινε να συμβεί και έκοψε ταχύτητα με αποτέλεσμα να αποφευχθούν τα χειρότερα. Σύμφωνα με όσα είπε αυτόπτης μάρτυρας στον ΑΝΤ1 ο προαστιακός κατευθυνόταν από τον Σταθμό Λαρίσης στο Αεροδρόμιο και στην ισόπεδη διάβαση Σιώπου και Κωνσταντινουπόλεως λόγω κίνησης το λεωφορείο είχε μείνει πάνω στις γραμμές και ο οδηγός του προαστιακού το κατάλαβε και επιχείρησε να κόψει όσο το δυνατόν ταχύτητα με αποτέλεσμα να βρει στο πίσω μέρος του λεωφορείου.
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Πάνο Λούπο, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας του συμβάντος, οι επιβάτες του λεωφορείου ήταν εμφανώς σοκαρισμένοι αλλά αντέδρασαν και οι ίδιοι άμεσα καθώς όταν ο οδηγός του προαστιακού είδε από μακριά το λεωφορείο πάνω στις γραμμές άρχισε να κορνάρει προειδοποιώντας τους. Όλοι κατευθύνθηκαν στο μπροστινό μέρος του λεωφορείου και έτσι σώθηκαν από την σύγκρουση. Οι φωτογραφίες είναι του Πάνου Λούπου.



Δείτε το βίντεο



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια