Έσπασε όλα τα κοντέρ ο Χρήστος Παππούς και η DREAM TEAM της Νέας Εποχής



     Τίναξε την εκλογική μπάνκα στον αέρα ο τυφώνας Χρήστος Παππούς και η παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ με ποσοστό που, αν και δεν έχει «κλειδώσει», καθώς υπολείπεται η ενσωμάτωση ενός ακόμη εκλογικού τμήματος, βρίσκεται αυτή τη στιγμή ( 8:15 π.μ.) στο 57,21%!
Ο κόσμος επέλεξε, μίλησε, έκρινε και βράβευσε τη συνέπεια των έργων και των λόγων του και με ένα ποσοστό που όντως προκαλεί ζάλη, τον στέλνει πίσω στα δημοτικά έδρανα για να συνεχίσει να παλεύει , όπως μόνο ο Χρήστος Παππούς και η ομάδα του ξέρει, για την πόλη μας. Ο ίδιος απευθυνόμενος στον κόσμο που συγκεντρώθηκε στην Πλατεία Ηρώων για να πανηγυρίσει στο πλευρό του, δήλωσε:
« Σήμερα οι εκλογές τελειώνουν. Αύριο το πρωί μας περιμένει η δουλειά που είχαμε αφήσει από χθες γιατί ο δήμος δεν μπορεί να μείνει πίσω. Γιατί το αίσθημα ευθύνης είναι πολύ μεγάλο.»
Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι τον αποκαλούν Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ, όπως δεν είναι τυχαία και η DREAM TEAM στο πλευρό του που, σε αντίθεση με κάποιους που είχαν αναλάβει ρόλους διευθυντών του πληκτρολογίου σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βρέθηκαν δίπλα στον κόσμο, έλιωσαν σόλες παπουτσιών, ζήτησαν την εμπιστοσύνη των δημοτών και την πήραν. Δέχτηκαν τόνους λάσπης, αλλά ήταν καθαροί στη συνείδηση του κόσμου. Ήταν απλά αληθινοί και νίκησαν γιατί αντιπαρήλθαν το ψέμα και την έπαρση κάποιων παρουσιάζοντας πολύ απλά τη ΔΟΥΛΕΙΑ τους!
Δεν είναι τυχαίο και το σύνθημα της παράταξης ΕΡΓΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ – ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Ένα σύνθημα που ο κόσμος το είχε δει να γίνεται πράξη από τα πρώτα χρόνια της διοίκησης του Χρήστου Παππού και το οποίο αγκαλιάστηκε και ακούστηκε από στόμα σε στόμα απλά γιατί ήταν αληθινό.
Οι δημότες μίλησαν : Δεν αλλάζουμε σελίδα! Έχουμε Δήμαρχο, το Δήμαρχο της καρδιάς μας, τον Χρήστο Παππού!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια