Πλημμύρισαν οι δρόμοι γύρω από το εκλογικό κέντρο της παράταξης Χρήστος Παππούς-Νέα Εποχή (ΦΩΤΟ)


   Με ενθουσιασμό και δυνατό χειροκρότημα υποδέχτηκε ο κόσμος της Φυλής την Τετάρτη 8 Μαΐου τον Δήμαρχο της καρδιάς του κατά την εκδήλωση των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου στη οδό Στρατηγού Λιόση ,την πρεμιέρα της μάχης για την επαναδιεκδίκηση του δήμου από την παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.
   Μπροστά σε μία μεγαλειώδη συγκέντρωση τουλάχιστον 3.000 πολιτών που κατέκλυσε το κέντρο της πόλης και θύμιζε άλλες εποχές, ο επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και νυν Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε τον κόσμο που τον τίμησε με την παρουσία του δίνοντάς του τη δύναμη να ανανεώσει τη θητεία του για μία ακόμη τετραετία.
  Στους δρόμους γύρω από το εκλογικό κέντρο κυριολεκτικά «δεν έπεφτε καρφίτσα» και ο παλμός του κόσμου ήταν τέτοιος που δεν άφηνε περιθώρια αμφισβήτησης : Χρήστο, είμαστε μαζί σου! Πραγματικό αλαλούμ, δε, επικράτησε κατά την παρουσίαση του δυνατού συνδυασμού της παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, μίας πανίσχυρης ομάδας που είναι έτοιμη να δώσει τις μάχες που θα χρειαστούν την επόμενη τετραετία.
  Ο Χρήστος Παππούς με βασικό σύνθημα την ενότητα και όχι το διχασμό τόνισε ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί προάγγελο νίκης από την πρώτη Κυριακή και πώς αλήθεια να τον αμφισβητήσει κανείς όταν είχε μπροστά του το δυνατότερο και πιο αληθινό λαϊκό γκάλοπ;







































































































































































































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια