Η Λίμνη έστειλε το μήνυμα της νίκης από τη φιλική συγκέντρωση του Κώστα Τροβιά



   Βούλιαξε από κόσμο το απόγευμα της Παρασκευής 10 Μαΐου η συνοικία της Λίμνης στο κάλεσμα  που έκανε ο Κώστας Τροβιάς  για την υποψηφιότητα του. Πάνω από 300 άτομα αποδέχτηκαν το κάλεσμα και παραβρέθηκαν στον κήπο του σπιτιού του που τον είχε διαμορφώσει κατάλληλα για την εκδήλωση.
   Οι γνωστοί και φίλοι του που παραβρέθηκαν του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο νέο του εγχείρημα για να είναι στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο. Άλλωστε αυτοί ήταν που τον προέτρεψαν να ασχοληθεί με τα κοινά και το δυναμικό παρών που έδωσαν ήταν το επισφράγισμα της επιλογής του.
   Από αυτήν την εκδήλωση δε θα μπορούσε να λείψει ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς που στο σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε πώς κατόρθωσε αυτός και οι συνεργάτες του να σώσουν από τα πρόθυρα του λουκέτου το δήμο, κατά την ανάληψη των καθηκόντων του . Παρόλο που όταν ανέλαβαν, στα συρτάρια δεν υπήρχε κανένα δρομολογημένο έργο, κατάφεραν  να σχεδιαστούν και να χρηματοδοτηθούν 100 μεγάλα και μικρά έργα αξίας 85.000.000€ .
  Συμπλήρωσε ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του όταν εντόπισε κρούσματα κακοδιαχείρισης, έδειξε την πόρτα εξόδου στους υπεύθυνους. Η εμπειρία και η σωστή αντιμετώπιση τέτοιων κρουσμάτων τον έχει προικίσει με τις απαραίτητες γνώσεις, ώστε στη θητεία που έρχεται να τοποθετήσει τα κατάλληλα άτομα σε θέσεις που θα απογειώσουν το δήμο και την περιοχή.
  Από την πλευρά του ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Τροβιάς, αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στη γνωριμία του με το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού και βλέποντας πως έχει και όραμα και θέληση για το καλό της περιοχής, αποφάσισε να σταθεί στο πλευρό του για να το πραγματοποιήσει. Το πλάνο της επόμενης μέρας, άλλωστε, έχει μπει με το επιχειρησιακό πρόγραμμα ΦΥΛΗ 2021, που το ανέλυσε διεξοδικά ο κ. Τροβιάς, μιας και ήταν ένας από τους συντάκτες του.
  Στη συνέχεια ο δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς πραγματοποίησε έναν εποικοδομητικό διάλογο με τους καλεσμένους του Κώστα Τροβιά. 

Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση:



































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια