Στο πλευρό του Γιώργου Ραφτέλη και του Χρήστου Παππού το Ζεφύρι


     Ανάμεσα σε φιλικά πρόσωπα βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 17 Μαΐου ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς στην εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Γιώργος Ραφτέλης για την κάθοδό του με τον συνδυασμό Νέα Εποχή. 
   Σαν καλός οικοδεσπότης, στα περίπου 200 άτομα που παραβρέθηκαν, ο Γιώργος Ραφτέλης τους έκανε να νιώσουν σαν το σπίτι τους στο φιλόξενο χώρο που είχε προετοιμάσει για την περίσταση. 
  Στη σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στην απόφασή του να στηρίξει με την υποψηφιότητά του το Χρήστο Παππού, για να είναι και πάλι δήμαρχος, αναγνωρίζοντας το έργο που έχει προσφέρει ο Δήμαρχος Φυλής και οι συνεργάτες του στο Ζεφύρι κατά την προηγούμενη πενταετία. Το έργο αυτό  είναι ορατό από όλους τους κατοίκους και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Έτσι, θέλοντας  να συμβάλει και με τις δικές του δυνάμεις, ώστε να συνεχιστεί και την περίοδο 2019-2023, στέκεται στο πλευρό του Χρήστου Παππού,  κατέληξε ο Γιώργος Ραφτέλης.   
   Ο Χρήστος Παππούς παίρνοντας το λόγο ζήτησε από τους καλεσμένους να στηρίξουν τους νοικοκυραίους που εργάζονται για να ζήσουν την οικογένειά τους, όπως είναι ο Γιώργος Ραφτέλης  και για αυτό του ζήτησε να συμμετέχει στα ψηφοδέλτια της Νέας Εποχής στο Ζεφύρι διεκδικώντας μία θέση στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.  Ζήτησε από τους προσκεκλημένους δημότες να στηρίξουν με τη ψήφο τους τη Νέα Εποχή τόσο σε Δημοτικό όσο και Τοπικό επίπεδο τελειώνοντας την εκλογική διαδικασία στο Δήμο Φυλής από την πρώτη Κυριακή.













































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια