Ιωάννης Τριανταφύλλου: Ο Κουλοχέρης έχει τόσο καλή σχέση με την κυβέρνηση της Αριστεράς και την πολιτική της όση έχει ο φάντης με το ρετσινόλαδο!


   Παρατηρώ μια προσπάθεια να παρουσιασθεί μια "θεσμική" εικόνα του υποψήφιου δήμαρχου Φυλής κ.Κουλοχέρη. Υποτίθεται ότι με την συνδρομή της Κατερίνας Καράλη είναι προνομιακός συνομιλητής για προβλήματα του Δήμου με μέλη της κυβέρνησης.
Υπονοούν μάλιστα τα δημοσιεύματα στα φιλικά μέσα προς τον Κουλοχέρη ότι οι παρατηρήσεις του ασκούν επιρροή στην κατεύθυνση και τις δράσεις της κυβερνητικής πολιτικής στην περιοχή μας!!
Εδώ γελάμε !!
Ο Κουλοχέρης έχει τόσο καλή σχέση με την κυβέρνηση της Αριστεράς και την πολιτική της όση έχει ο φάντης με το ρετσινόλαδο!
Ο ΣΥΡΙΖΑ εμπιστεύτηκε πράγματι στις προηγούμενες εκλογές την Κατερίνα Καράλη ως υποψήφια βουλευτή Αττικής.
Την εμπιστοσύνη αυτή έδειξε και ο ΓΓ του υπουργείου Υγείας και συμμετείχε σε ραντεβού που η ίδια ζήτησε υποτίθεται για τα προβλήματα της περιοχής.
Τελικά στο ραντεβού αυτό κατέληξε ο ΓΓ να φωτογραφίζεται με τον Κουλοχέρη. Εν αγνοία του δηλαδή χρησίμευσε ως ντεκόρ σε ένα επεισόδιο της προεκλογικής του εκστρατείας!
Αυτό δεν λέγεται κυβερνητική στήριξη στον Κουλοχέρη!
Λέγεται κατάχρηση εμπιστοσύνης που έδειξαν τα κυβερνητικά στελέχη σε όψιμους τοπικούς παράγοντες και παραγοντίσκους !!
Έχουν ευθύνες βέβαια και αυτοί. Δεν ήξεραν δεν ρώταγαν τουλάχιστον?
Τα fylikanea.gr το site του Κουλοχέρη, έφτασαν να γράψουν κατά λέξη ότι η Κατερίνα Καράλη :
"Αποτελώντας υγιές κομμάτι του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ διαφοροποιήθηκε από επιλογές άλλων συντρόφων της συνεχίζοντας να διεκδικεί ένα καλύτερο μέλλον για αυτήν την πόλη."
Η κυρία Καράλη είναι υγιές κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ επειδή στηρίζει Κουλοχέρη και τον μακεδονομάχο Καμπόλη!!
Καλά ο Κουλοχέρης στην απόγνωση του λέει ότι θέλει, αλλά ως γιατρός η κυρία Καράλη έχει μάλλλον παράξενες απόψεις για την υγεία.
Αλήθεια τι πραγματικά περιμένουν να κερδίσουν εκεί στην δημοτική παράταξη της οικογένειας Καμπόλη με όλα αυτά?
Αν πάνε να σταθούν δίπλα σε έναν υπουργό ή αλλο κυβερνητικό στέλεχος για selfie ελπίζουν ότι εμείς θα τους ψηφίσουμε?
Εδώ γελάμε ξανά!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια