Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην πλατεία Ηρώων από την νίκη του Χρήστου Παππού και της Νέας Εποχής



   Βούλιαξε η κεντρική πλατεία των Άνω Λιοσίων από δημότες που αυθόρμητα συγκεντρώθηκαν για να πανηγυρίσουν την επανεκλογή του Χρήστου Παππού και της παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ στο δημαρχιακό θώκο του Δήμου Φυλής.
    Από νωρίς το απόγευμα και πριν τη λήξη της εκλογικής διαδικασίας στα μαγαζιά της πλατείας δεν έπεφτε καρφίτσα, ενώ στο εκλογικό κέντρο του Χρήστου Παππού απλός κόσμος, υποστηρικτές και υποψήφιοι με συγκρατημένη αισιοδοξία περίμεναν τα πρώτα αποτελέσματα. Με την άφιξη των πρώτων επίσημων αποτελεσμάτων διαφάνηκε και το ξεκάθαρο προβάδισμα της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ έναντι των υπολοίπων παρατάξεων.
   Τα χαμόγελα, οι αγκαλιές και τα «συχαρίκια» έδιναν κι έπαιρναν και πολύ σύντομα το νικηφόρο   μήνυμα μεταδόθηκε παντού και σε χρόνο ρεκόρ δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο έξω από το εκλογικό κέντρο της πλατείας. Ήταν πλέον πασιφανές : ο Χρήστος Παππούς ήταν ξανά στο τιμόνι του δήμου με ξεκάθαρη επικράτηση από την ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.
   Το πανηγυρικό κλίμα μεταφέρθηκε στην Πλατεία Ηρώων όπου ο Χρήστος Παππούς έκανε τις πρώτες δηλώσεις.Το τι επικράτησε στη συνέχεια δεν περιγράφεται. Αφήνουμε το φωτογραφικό υλικό που συλλέξαμε να μιλήσει μόνο του :



























































































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια