"Βούλιαξαν" την πλατεία Μητροπόλεως οι δημότες που παραβρέθηκαν στην προεκλογική ομιλία του Χρήστου Παππού(βίντεο)



   Ανταποκρίθηκε ο κόσμος στο κάλεσμα του δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού από τον οποίο ζήτησε  να βουλιάξει η πλατεία Μητροπόλεως .  Από νωρίς χιλιάδες δημότες έφτασαν στην πλατεία για να ακούσουν την ομιλία του δημάρχου που αναφέρθηκε τόσο στον απολογισμό της θητείας του που ολοκληρώνεται , όσο και σε αυτά που έχουν προγραμματιστεί για τη νέα του θητεία. 
    Με μια ομιλία που άγγιζε τις καρδιές των κατοίκων, ο δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς επικεντρώθηκε στην συνεχή ανοδική πορεία της περιοχής, καθώς και στις μεγάλες αλλαγές που έρχονται. Με την  κατασκευή του εμπορικού κέντρου στο Τσουκλίδι και με τη συμφωνία που πέτυχε με τους επιχειρηματίες του ΒΙΟΠΑ, φαίνεται πως τα θέματα της ανεργίας στην περιοχή θα εξαφανιστούν. Η έγκριση μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της ανάπλασης και της δημιουργίας του περιβαλλοντικού πάρκου στη χωματερή, θα αναβαθμίσει την περιοχή και θα παρέχει δωρεάν ρεύμα σε χιλιάδες νοικοκυριά. 
    Παρόλο που δεν υπηρχαν καρέκλες, ευτυχώς γιατί θα έπρεπε να είχαν φροντίσει να στρωθούν μέχρι το Μενίδι, ο κόσμος άκουγε ακούραστος όσα τους έλεγε ο δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς. 
 Μέσα σε κλίμα ενωτικό ευχαρίστησε και έκανε αναφορά σε όλους τους προηγούμενους δημάρχους που ο καθένας με τις δυνάμεις του φρόντισαν να μετατραπεί ο τόπος μας από χωριό σε σύγχρονη πόλη με σύγχρονες υποδομές.



  Το δικό του παρόν στην εκδήλωση έδωσε και ο πρώην δήμαρχος Άνω Λιοσίων Νίκος Παππαδήμας που καταχειροκροτήθηκε από το κόσμο στην αναφορά που έκανε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς για το έργο που είχε προσφέρει στην περιοχή.

Ακολουθούν φωτογραφίες και βίντεο από την μεγαλειώδες συγκέντρωση:


























































































































































































 Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω, βροντοφώναξαν στο Χρήστο Παππού οι δημότες του Δήμου Φυλής ενώ ο ίδιος τους ευχαρίστησε μέσα από τα βάθη της καρδιάς του για την αγάπη που του δείχνουν .









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια