Χρήστος Παππούς: Πούλησαν τα χωράφια , πήραν τα λεφτά και έφεραν τα σκουπίδια (βίντεο)


   Στην ομιλία του κατά τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου ο Χρήστος Παππούς έκανε σαφή αναφορά σε κάποιους που πούλησαν χωράφια για να γίνει η χωματερή. Δύο φορές μάλιστα τόνισε γι΄αυτό το θέμα ότι ούτε αυτός , ούτε κάποιος από την οικογένειά του πούλησαν γη για να έρθει η χωματερή στην περιοχή. 
  Είναι ξεκάθαρο, στην αναφορά που κάνει,  το ποιος έβαλε την ταφόπλακα στο θέμα του ΧΥΤΑ, αφού γνωρίζουμε όλοι σε ποιον ανήκει η υπογραφή  που έχει μπει για να υφίσταται η χωματερή στη Φυλή μέχρι το 2024 (η σχετική απόφαση ΕΔΩ). 
  Λέτε να μας προκύψει κανένας άλλος "σωτήρας" που κόπτεται για να κλείσει τη χωματερή , αλλά να έχει συμβάλει με πώληση γης ,υποθηκεύοντας την υγεία των κατοίκων, για την κατασκευή του ΧΥΤΑ  Άνω Λιοσίων που λειτούργησε στην περιοχή κατά τα έτη 1995- 2006;
  Επί της ουσίας εγκαλείται ο Χρήστος Παππούς που ούτε καρπώθηκε χρήματα από την πώληση χωραφιών, ούτε υπέγραψε για την παραμονή της, αλλά προσπαθεί να έρθει το οριστικό κλείσιμό της και η ανάπλασή της.
  Ας κοιτάξουν, λοιπόν, τον εαυτό τους στον καθρέπτη όσοι έχουν καλά κρυμμένους σκουπιδοσκελετούς στην ντουλάπα τους, πριν πιάσουν στο στόμα τους αυτούς που αγωνίζονται για το κλείσιμό της.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια